03.04.07
09:28
Та значи да попитам тия упражнения кадето ги правя добре ли са
1 ден : гърди с бицепс ( за гърдите от наклонена и успоредна лежанка + кофички, и 2 упражнения за бицепс)
2 ден: рамо + трицепс (тренирам и двете рамена заедно с трицепса)
3 ден : крака + гръб
Моля ви коригирайте ме :)
03.04.07
09:33
Малко на гадатели ни правиш :-) Кажи на колко си години, от колко време си в залата, какви са целите ти и изобщо информация каквато се сетиш.
Принципно подредбата не е лоша. Някои хора ще кажат, че крака + гръб е прекалено тежко. Да, тежичко е. И аз така съм правил и се чувствах идеално!
По - добре напиши по - подробно програмата си за да получиш адекватни отговори.
казано от heh на 03.04.07, 09:28:
Та значи да попитам тия упражнения кадето ги правя добре ли са
1 ден : гърди с бицепс ( за гърдите от наклонена и успоредна лежанка + кофички, и 2 упражнения за бицепс)
2 ден: рамо + трицепс (тренирам и двете рамена заедно с трицепса)
3 ден : крака + гръб
Моля ви коригирайте ме :)[/quotДобре изглежда на пръв поглед. Както Jorku каза никво инфо за теб самия... Лично аз смятам, че би могъл да сложиш още едно упражнение за бицепса. Споменаваш двете рамена, а къде е третото или по презумция да сметнем, че пропускаш предното рамо заради полулега или задното, което тренираш в деня за гръб...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.07 09:51.
Ами значи в момента съм за четвърта седмица в залата , на 17 години съм и гледам редом със всичко да качвам и повече маса щото на мен ми трябва :) .Ако има нещо да се добави или пормени от това което правя ще е добре да го узная щото съм се зарибил
Щом тренираш от месец, значи това е за теб > http://www.bb-team.org/workout/1291
12.06.07
19:43
деня за гарди не ми хареса няма упражнение за растягане!! Вкараи флаис от полулек вместо полулек!!