Плочки

Прескочи до:

10.03.07
12:21

Мога ли за около 2 месеца да направя плочки?Тренирам през ден корем като включвам кардио тренировка.Скоро ще мина и на НВД

10.03.07
13:13

от всички групи мусколи корема най-трудно се оформя. за един месец аз изкарах на яве горните 4 плочи :D с добри тренировки може да успееш

AS

10.03.07
17:49

Дай малко инфо за себе си може да си 150кг кои знае  :roll:

10.03.07
18:42

Около 180 висок, не съм се мерил скоро, но мисля че съм около 70 килограма, на 14 г.

10.03.07
18:54

Абе малко трудно ще ги направиш...

Зависи къф стаж има и дали има некой мускул отдолу?

11.03.07
20:02

[quote author=“Dan4o1000”]Около 180 висок, не съм се мерил скоро, но мисля че съм около 70 килограма, на 14 г.

На колко % мазнини...
А и то си е генетично...има и вариант да си на 5% мазнини и пак да не се виждат добре...

11.03.07
22:30

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:30.

11.03.07
23:04

Къф е по - добрия вариант - примерно 3х50 на римско столче без тежести или 3x20,30 с тежести?

12.03.07
16:16

На колко % мазнини...
А и то си е генетично...има и вариант да си на 5% мазнини и пак да не се виждат добре...

Как да измеря колко % мазнини съм?А за гена, баща ми има плочки на неговата възраст.Въпреки че има нещо странно.Бицепса ми е по голям от неговия.

Каквото изградиш до 18-19 години като фигура ше ти остане за цял живот, а кг са ти малко за ръста (за сега). Гледай да изчистиш ПРЕДИ лятото, а цяло лято помпай за маса - така хем ще си чист, хем голям.
Успех!

Малко са за голям човек, а за мен са добре.Все пак съм малък, само на 14

Искам също да попитам дали някой може да ми постне готов НВД?И не ми казвайте да потърся, защото ми отвори 1394 резултата и докато намеря това от което се нуждая...

14.03.07
15:55

Искам да попитам, защо когато си правя кардиото се потя най-много на бедрата и на лицет0, а на корема въобще?И какво да направя, че да хабя най-много мазнини на корема?

14.03.07
16:04

[quote author=“Dan4o1000”]Искам да попитам, защо когато си правя кардиото се потя най-много на бедрата и на лицет0, а на корема въобще?И какво да направя, че да хабя най-много мазнини на корема?

няма такива локални сваляния само на едно място !  :twisted: Като сваляш сваляш на всякаде мазнините ...

Най доброто време за кардио е сутрин още като станеш на гладно или след тренировка  :wink:

14.03.07
16:06

Кат съм първа смяна кво да правя :)

14.03.07
16:14

прочети ми поста като за начало ...

ПОВТАРЯМ: СУТРИН НА ГЛАДНО , АКО НЕМОЖЕШ ТОГАВА СЛЕД ТРЕНИРОВКА  :!:

08.04.07
13:11

Вече един месец тренирам и няма никъв напредък!Къде грешка???Тренировката ми е следната:

30 коремни преси със сгънати колена
20 коремни преси, при които свиваш и краката и тялото едновременно
10 вдигания на краката (легнал)
30 Извивки с дъмбел встрани като използвам 5 килограмови тежести
Всичко тва в 3 серии през ден.

08.04.07
19:26

Ами ти сам трябва да осетиш нещата как стоят, но може да пробваш да смениш упражнения и да правиш коремни преси до отказ. :)

09.04.07
10:10

На 1.80 около 70 кг според мен не ти трябва НВД а балансиран режим. Плус през ден кардио и пак през ден трен. за маса.

За 2 месеца ако след трен. за маса/която да е главно мазови упражнения с не много голяма натовареност, все пак искаш даакцентираш другаде/ правиш 4 серии за корем няма да има проблеми.

Но си иска прецизно хранене и търпение.

Аз на 16-17 г бях много слаб, въпреки това плочките ми не изпъкваха, а мускула беше сравнително добре развит, незнам защо...

11.04.07
13:58

приятел, не искам да те озадачавам, но с ръка на сърцето мога да ти кажа, че корема е нещо страшно - развива се  най-трудно от всички други мускули, особено ако си почнал от нулата. знам го от личен опит. вече ще стане 10 месеца и все още не съм оформил квито трябва плочки, то си е и до ген да ти кажа . съветът ми е - ИЗПОЛЗВАЙ всяка свободна минута и се движи - бягай , ходи , играй различни игри (мач,баскет и т.н.) изобщо извършвай всякаква спортна дейност . естествено и без диета няма да се минеш .

11.04.07
18:33

Всички, които познавам имат плочки и казват, че са ги направили за месец.

TW

11.04.07
18:50

казано от dan4o1001 на 11.04.07, 18:33:

Всички, които познавам имат плочки и казват, че са ги направили за месец.

И всички са изльгали

RA

11.04.07
18:57

Или те лъжат или просто нямат толкова мазно :) един от моя клас примерно яде повече от
мене и без да прави нищо пак ги има но зависи и от човека дано ги изкараш

Успех :)

11.04.07
19:03

Незнам за кое имате предвит,че са ме излъгали.За това, че са направили плочки за толкова време или за това, че вообще имат.Ако е за второто съм им ги виждал и са железни просто.А за времето, за което са ги направили няма смисъл да ме лъжат .Но ако не направя до началото на лятната ваканция си купувам протеини.

Мнението беше редактирано от dan4o1001 на 11.04.07 19:04.

RA

11.04.07
19:15

Имаме предвид времето за 5 - 6 месеца ще ги изкараш :)

12.04.07
16:37

Аз плочки си имам от както ръката ми беше 20см, но все пак ги поддържам- 2 пъти в седмицата(понеделник и петък/сряда) и веднъж седмично(Събота) тичам на стадиона. От самото движение на тялото при тичането се напрягат предните и най-вече страничните коремни мускули. Ако се загледаш във футболистите ще откриеш, че не всички са яки,но всички имат много стегнати плочки.

12.04.07
17:57

както си разбрал досега оформянето е трудно
1. коремните ти мускули трябва да влязат в кондиция(това си го постигнал става с много повторения)
2.както си разбрал не трябва да правиш повторения като ненормален,а по-малко с повече тежест.когато аз започнах бях в отчайващо състояние но тъй като тежах доста за възмойностите на корема си плочките ми пораснаха,после започнах да правя повторения с тежести.В същото време си ядох като пич :) .След това дойде лятото и съм правил кардио и НВД сигурно 1 месец и те си се показаха(естествено свалих около 5-6 килограма,които след това ги качих много бързо-винаги е така)
3.тренирай за маса и през определен период от време си отделяй по седмица две за диета и кардио.Аз на всеки 3 месеца правя 2 седмици чистене и засега съм доволен от резултата,но внимавай защото това е две напред една назад
надявам се съм помогнал

СК

13.04.07
18:51

Ми аз отскоро правя упр за корем,но не от стандартните ами една 8 минутна програма.До преди 2 месеца нямах нищо а сега имам горните 2 плочки.

Пфф хора вие направо ме отчаяхте. Аз съм 175 см. 75кг. имам от всичко по малко като исключим плочки.Имам съвсем малко коремче и 1 пръст мазнина. Кажете ми 2 думи за мен имам ли шанс.Тренировкава ми е в ранен стадий.Очаквам съвети и начини на изпълнение на тренировка за корем.

Благодаря

СК

13.04.07
22:23

Бе не се отчайвай.Ти незнаеш какви промени сум виждал.От шкембета на плочки и секви др лайна.Може да си земеш от ония спарващите колани дет са по 5лв.Тичай и прави упр и нема как да не стане.Ако ли не зимаш един л-карнитиняк и тва е.така един мой приятел от сжиня с големо щкембе стана атлетичен тип с готини плочки(182см 82кг)

13.04.07
22:25

тайната е добре подбран хранителен режим и кардио
упражненията вече се изясни как трябва да се изпълняват
както навсякъде другаде и тук трябва малко търпение и упорит труд

14.04.07
15:26

казано от Сам Касел на Газ на 13.04.07, 18:51:

Ми аз отскоро правя упр за корем,но не от стандартните ами една 8 минутна програма.До преди 2 месеца нямах нищо а сега имам горните 2 плочки.

Ква е тая програма?

14.04.07
16:41

Правя кардио и кормни 3-4 пъти на седмиза, но ми е трудно с ограницаването на яденето. Имам плозки, но само в горната заст на корема. Как да стегна долен корем?

14.04.07
18:44

казано от milenast на 14.04.07, 16:41:

Правя кардио и кормни 3-4 пъти на седмиза, но ми е трудно с ограницаването на яденето. Имам плозки, но само в горната заст на корема. Как да стегна долен корем?

това е проблем при почти всички и се дължи на това че оформянето на тази област от корема освен че е доста изтощителна и не много приятна също се развива по-бавно в сравнение с горната част.Тренирай тази част равностойно с упражненията за горен корем,но прави по 1-2 упражнения повече.Добро упражнение е повдигане на крака от полулег като при достигане на определена височина някой ти натиска краката надолу(така натоварването е наистина много голямо)
Неограничаването на яденето е проблем.Опитай се да намалиш приемането на мазнини и въглехидрати. Но като цяло оформянето на коя да е част на тялото става с НВД и кардио-друг начин няма

Мнението беше редактирано от buhalbot на 14.04.07 18:46.

СК

14.04.07
20:36

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY ето я 8 минутната програма.Поне при мен има резултат.

15.04.07
01:04

Тая 8-минутната е яка.Ама секи ден ли я праиш?

DA

15.04.07
09:09

Здравейте.Искам и аз да имам плочки.Ще ви дам малко инфо за мен.Значи на 15 години съм.176 съм висок и тежа 63 кг.Ходя на лостове не ходя на зала но мисля да почвам :).Правя коремни преси в домашни условия.Искам да ви попитам как е по добре преди 1 седмица правих 6х100 коремни преси.Един приятел който има плочки и има ацкото тяло ми вика ,че и култористети неправят колко-то мен.Ся почнах да ги правя 4х40 коремни но без да си вдигамкраката и много влизат.Даите съвет как да ги правя.Моля ви и дали имам възможност да направя плочки :)

15.04.07
12:00

казано от Сам Касел на Газ на 14.04.07, 20:36:

http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY ето я 8 минутната програма.Поне при мен има резултат.

15.04.07
19:08

Добре ми се вижда тази 8 мин. програма, но на клипа изглежа лесна, а в същност би трябвало да е доста изморителна и не си представям някой с бирено шкембе или някой по-пълничък да може да я направи до край.
Моето мнение е че малко трябва да се намалят сек. на изпълнение, например от 45 на 30 или другия вариант е да има по една 10 сек. почивка между различните упражнения.

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 15.04.07 19:09.

15.04.07
20:07

Само не мога да разбера всеки ден ли да я праавя (както пича на клипа вика)  или през ден?

15.04.07
21:13

ми и аз съм на 14 тежа 53 кг отдавна не съм се мерил на височина и плочките си ги имам откак се помня ... ипъкнали са доста ама са как да го кажа малки иначе  с трениране до отказ може и да стане но ги прави с тежест щот аз и 300 коремни съм правил(с повдигане и на краката ) но пак не спирам туй че с едни 5-10 кг си прави до отказ и тва е

DA

17.04.07
19:08

Неразбрах само дали имам възможност за плочки :) ?Как е по добре да правя 4х40 на пода или 6х100 на леглото като си вдсигам краката.Аз мисля 4х40 е по добре на земята без да си вдигам краката.176 см съм висок и тежа 62 -63 кг.

18.04.07
19:45

След близо 40 дена тренировки успях да си стегна само двете горни плочки като те дори не изглеждат хубаво.Остават още 20 дена докато си отговоря на въпроса дали за 2 месеца мога да направя плочки.Още от ся си отговарям, че май няма да стане :).

СК

20.04.07
08:26

Еми Дончо аз преди секи ден я правех по едно време и изкарах горните 2 плочки.Обаче после нищо.След това почнах през ден  и май има повече резултат.Пробвай е ще разбереш.

Данчо де извинявай че обърках името ти.Само исках да допълна че е хубаво корема да се преави през ден ,защото е малка мускулна група и се въстановява бързо.

Избягвай да пишеш поредни постове. Обединих ти двата.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 20.04.07 12:15.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1