Един проблем и един въпрос.

17.04.07
13:21

Първо проблема ;)
значи като бягам на патеката след 2-3 мин започа да ме боли прасеца..горе-долу от коляното до стапалото някакви идеи защо? :)
Сега въпроса какво да пия за качване на ММ питах инструктора и тои ми каза протеини и аминокиселини самоче не ги продават в фитнеса та ако може се поръчва онлине и да не е много пара ;)
мерси

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:36.

AS

17.04.07
14:09

Магазини няма ли за теб или аптеки...

17.04.07
14:10

щом пиша в форума начи сам питал в аптеките..а за магазин не можем да говорим в тоя умрял град ^^

17.04.07
16:37

Има много сайтова за online поръчка разгледаи раздела за добавките там има доста информация. А що се отнася до прасеца схваща се защото не си го загрял. Преди да започнеш да бягаш може да направиш една две обиколки на залата или малко да ги разтегнеш. И аз бях така когато се кача да въртя но сега като загрея леко краката и вече нямам този проблем. Успех :smirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1