04.05.07
09:08
Значи гледам повечето хора в залата никога не правят крака,а едновременно с това са им съразмерни с тялото и добре оформени.Та въпроса ми е може ли да се разчита на други спортове (бягане,танци и тн.) за оформяне и поддръжка на краката
04.05.07
09:39
казано от Loc_Dog на 04.05.07, 09:08:
Значи гледам повечето хора в залата никога не правят крака,а едновременно с това са им съразмерни с тялото и добре оформени.Та въпроса ми е може ли да се разчита на други спортове (бягане,танци и тн.) за оформяне и поддръжка на краката
Да бе много съразмерно са им развити краката-като два косъма при 43-44 ръце. Обърни особено внимание на Самбата и Мамбото - ще успееш с тея танци да знаеш ;)
04.05.07
10:42
Я виж някоя народна танцьиорка с прасец по-голям от бедрото ти и говори!
казано от Loc_Dog на 04.05.07, 09:08:
Танците оформят добре краката, обаче това по скоро е за жени защото си остават малки.Мани ги тия които не тренират крака, цялото тяло трябва да се развива хармонично освен това упражнения като клека и тягата са незаменими.
04.05.07
14:58
казано от Klimentii на 04.05.07, 10:42:
Я виж някоя народна танцьиорка с прасец по-голям от бедрото ти и говори!
Това е генетично - тип “орачка” - потомците и са били със такива здрави крака за работа по полето и т.н.- са не искам да обиждам никои по темата “селянин” - но хората извършващи интелектуална работа с времето добиват по-тънки и слаби кости и мускули всравнение с тези извършващи тежък физически труд(и тренировки естествено). За танциорки на народни танци - познавам една две- и мога да ти кажа че са много симпатични миньончета с тънички глезенчета %-P а по-голям прасец от бедрото ми - трудно :)
04.05.07
15:12
казано от Lounge Lizard на 04.05.07, 14:58:
Това е генетично - тип “орачка” - потомците и са били със такива здрави крака за работа по полето и т.н.- са не искам да обиждам никои по темата “селянин” - но хората извършващи интелектуална работа с времето добиват по-тънки и слаби кости и мускули всравнение с тези извършващи тежък физически труд(и тренировки естествено). За танциорки на народни танци - познавам една две- и мога да ти кажа че са много симпатични миньончета с тънички глезенчета %-P а по-голям прасец от бедрото ми - трудно :)
1. Не говорех буквално за бедрото ти. Второ познавам много танцьори и танцьорки и са с мускулести крака от танците.
2. За интелектуалната работа си прав.
3. Я провери в тълковния речник, какво значи думата “потомци”.
04.05.07
15:39
казано от Klimentii на 04.05.07, 15:12:
..3. Я провери в тълковния речник, какво значи думата “потомци”.
Опа :red: :red: хехе грешка - отци да речем :)
А още малко по темата- от бягане няма да нарастнат, нито от колоездене(както четох случайно преди няколко месеца в българския “FLЕX” хехехе - “Колоездене за гигантски бедра”) освен ако не употребяваш препарати- тогава само да се наведеш да се изсе**ш ще ти нарастват ;)
04.05.07
21:45
Защо аз ходя по 4-5 километра пеша всеки ден и краката са ми много по-големи от на връстниците ми, от които някои тренират в зала?
05.05.07
06:54
Щото имаш много мазно.
05.05.07
09:07
Момчета тренирайте крака но не прекалявайте!
Аз например много се радвах като ми растяха ,но сега са ми
70.5см ,а това е доста не съразмерно за 42 ръка ,и все пак големите крака са си в плюс
те са половината тяло и ако и искаш да си 120+ кг са задължителнен фактор.
П.С. Смятам след време да ги докарам до 80 см.
А към начинаещите задължително ги тренирайте в началото ,научете
техниката на изпълнение и как ви действат различните упражнения и след това
ако искате ги правете 1 път на 2 седмици.
07.05.07
15:31
казано от asdfg на 05.05.07, 06:54:
Щото имаш много мазно.
Нямам фотоапарат да ти покажа, но мога да ти кажа, че не са ми мазни!