Клекове ?!?!? помогнете

11.05.07
21:25

Имам две тренировки които тренирам през ден почивка, като за всеки от двата дни имам съответно главна мускулна група гърди, гръб. Искам да вместя клекове в тази програма без да барам гърдите и гърба. Всъщност останалата час от програмата мога да я разместя но не и основните 3 упражнения за главна мускулна група.
1 ви ден Гърди 3 упражнения, други
2 ри ден почивка
3 ти ден Гръб 3 упражнения, други
4 ти почивка
5 то като 1ви

Та имам няколко идеи  за вместването на клековете
- слагам само клекове към някой от двата дни (мисля че към гърдите най ще пасне);
- слагам клек при гърдите и други упражнения за крака при гърба (не знам дали е редно да разделям краката)
- или най-нежелателното, добавям 3ти ден за крака
ако имате други идеи пишете моля ви

12.05.07
11:01

казано от gochkata на 11.05.07, 21:25:

Имам две тренировки които тренирам през ден почивка, като за всеки от двата дни имам съответно главна мускулна група гърди, гръб. Искам да вместя клекове в тази програма без да барам гърдите и гърба. Всъщност останалата час от програмата мога да я разместя но не и основните 3 упражнения за главна мускулна група.
1 ви ден Гърди 3 упражнения, други
2 ри ден почивка
3 ти ден Гръб 3 упражнения, други
4 ти почивка
5 то като 1ви

Та имам няколко идеи  за вместването на клековете
- слагам само клекове към някой от двата дни (мисля че към гърдите най ще пасне);
- слагам клек при гърдите и други упражнения за крака при гърба (не знам дали е редно да разделям краката)
- или най-нежелателното, добавям 3ти ден за крака
ако имате други идеи пишете моля ви

Ами напиши цялата програма какви са тея “други” да не тренираш само гръб и гърди?, ако е така тялото ти ще се развие непропорционално, клековете обикновено са като първо упражнение в тренировката за краката.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 12.05.07 11:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1