Предизвикателство :)

15.05.07
14:16

може ли някои да се заеме да тренира човек които има ограничени възможности:) и да разчита най вече на хранителния му режим

Ставате все по-нагли  :coolmad:

15.05.07
15:01

:) не е по мое желание,просто се налага да огранича физическите натоварвания:)бях оперирана наскоро

Аз за финансови ограничение разбрах. Ако е друго - извинявам се за изказването си. Не е написано ясно.

15.05.07
15:55

:) spoko

15.05.07
18:00

казано от Queen_of_Darkness на 15.05.07, 14:16:

може ли някои да се заеме да тренира човек които има ограничени възможности:) и да разчита най вече на хранителния му режим

Е нахално си е - “предизвикателство”, момиче на ” не ти стиска” се връзват само глупаците, като искаш помощ пиши че искаш помощ а не ни баламосвай с разни “предизвикателства”

16.05.07
06:38

и ако може - по-конкретно за какво точно става въпрос!какви са ограниченията;какви са целите;срокове има ли и тнт

Персонален треньор ли търсиш или просто съвети от форума?

16.05.07
09:53

Ако мислите че съм загубила времето на някой съжалявам,мислех че форума е за хора които искат да постигнат нещо със себеси,конкретно за моя случай претърпях операция и сега не мога да се натоварвам до септември месец,но от декември до сега съм качила 18 кил.не мисля че е нахално да не се примиря както повечето казватsmile) а да поискам съвет от хора които се занимават от години със спорт.За мен си е предизвикателство да постигнеш добри резултати с човек които не го мързи,но има ограничени възможности.

нали трябва да получа съвет от къде да си намеря тренер:)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 16.05.07 12:27.

16.05.07
13:38

не мога да ти помогна със съвет къде да си намериш тренер, но според мен са ти необходими леки физически натоварвания(велоргометър или степер) с малки натоварвания и краткотрайни(поне на първо време) и диета ако ти позволява здравословното състояние (не е необходимо непременно строго НВД).първо обаче се консултирай с лекаря си дали изобщо е допустимо физическо натоварване и диета.

16.05.07
14:46

благодаря  FRANKO :):)

16.05.07
17:30

за нищо :)
имай предвид, че не съм лекар и изказаното по-горе е само мнение.

16.05.07
19:11

за леките упражнения ми е ясно само дето тези хормонални лепенки незнам как ще ги преборя:)но нали с упоритост всичко се постига:)

16.05.07
19:17

Средствата не са проблем, има вариант да не се дават кой знае колко пари - само за ядене.Въпроса е че не смятам че трябва да тренираш преди да се възтановиш, почивай си а след това ще имаш достатъчно време за тренировки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1