15.05.07
14:16
може ли някои да се заеме да тренира човек които има ограничени възможности:) и да разчита най вече на хранителния му режим
15.05.07
14:57
Ставате все по-нагли :coolmad:
15.05.07
15:01
:) не е по мое желание,просто се налага да огранича физическите натоварвания:)бях оперирана наскоро
15.05.07
15:52
Аз за финансови ограничение разбрах. Ако е друго - извинявам се за изказването си. Не е написано ясно.
15.05.07
15:55
:) spoko
казано от Queen_of_Darkness на 15.05.07, 14:16:
може ли някои да се заеме да тренира човек които има ограничени възможности:) и да разчита най вече на хранителния му режим
Е нахално си е - “предизвикателство”, момиче на ” не ти стиска” се връзват само глупаците, като искаш помощ пиши че искаш помощ а не ни баламосвай с разни “предизвикателства”
и ако може - по-конкретно за какво точно става въпрос!какви са ограниченията;какви са целите;срокове има ли и тнт
16.05.07
07:00
Персонален треньор ли търсиш или просто съвети от форума?
16.05.07
09:53
Ако мислите че съм загубила времето на някой съжалявам,мислех че форума е за хора които искат да постигнат нещо със себеси,конкретно за моя случай претърпях операция и сега не мога да се натоварвам до септември месец,но от декември до сега съм качила 18 кил.не мисля че е нахално да не се примиря както повечето казватsmile) а да поискам съвет от хора които се занимават от години със спорт.За мен си е предизвикателство да постигнеш добри резултати с човек които не го мързи,но има ограничени възможности.
нали трябва да получа съвет от къде да си намеря тренер:)
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 16.05.07 12:27.
не мога да ти помогна със съвет къде да си намериш тренер, но според мен са ти необходими леки физически натоварвания(велоргометър или степер) с малки натоварвания и краткотрайни(поне на първо време) и диета ако ти позволява здравословното състояние (не е необходимо непременно строго НВД).първо обаче се консултирай с лекаря си дали изобщо е допустимо физическо натоварване и диета.
16.05.07
14:46
благодаря FRANKO :):)
за нищо :)
имай предвид, че не съм лекар и изказаното по-горе е само мнение.
16.05.07
19:11
за леките упражнения ми е ясно само дето тези хормонални лепенки незнам как ще ги преборя:)но нали с упоритост всичко се постига:)