Относно тренировки за ръцета (големина)

25.05.07
14:20

Здравейте...
Тренирам бицепс+трицепс в супер серий...
обаче ръката ми изглежда малка като е отпусната...
искам да ви попитам как ще е най-правилно да си тренирам ръцете си за да ги уголемя?С по-малко повторения?Идей?
Мерси предварително

Махни тия суперсерии. Силата им е в релефа(не че не може да се използват за маса). Прави по 6-8 повторения в 3-4 серии, почивай като хората и си осигурявай достатчно белтък.

25.05.07
14:32

Каква ти е тренировката за ръце?

25.05.07
14:50

Като наименования упражненията немога да ти ги кажа после като се прибера ще потърся някакъв сайт да ви кажа с точност...

25.05.07
21:04

Трицепс:
Cable One Arm Tricep Extension
Close-Grip Bench Press
Dumbbell One Arm Triceps Extension
Бицепс:
Cable Hammer Curls - Rope Attachment
Close-Grip EZ Bar Curl
Dumbbell Alternate Bicep Curl

Това са упражненията :)

25.05.07
22:45

ми начи за качване на маса до скоро и аз се бех заблуждавал имах 1 упр дето е за релеф в програмата си - концентричното  за качване на маса си прави само упр . които  качват маса е не които те правят релеф

26.05.07
01:01

Всички упражнения са за маса.

26.05.07
08:28

Да дали ще орелефиш не зависи от упражнението а от това как се храниш.

BO

26.05.07
09:06

az pravq super serii i ka4vam dosta burzo za men li4no super seriite sa nai dobroto s tqh uspqvam da si napompam maxsimalno daden vid muskol
Петко К - пиши на кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.05.07 09:58.

RA

26.05.07
09:17

Ако искаш да имаш по изпъкнал бицепс в отпуснато състояние прави концентрично сгъване в края на тренировката си за бицепс.

26.05.07
18:25

В крайна сметка с какво ще ми помогнете ? :)
Повече килограми и по-малко повторения?Самостоятелно ли да тренирам бицепса и трицепса или суперсерий?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1