08.06.07
16:44
здравеите, начинаещ съм , до сега не съм тренирал нищо , само малко набирания в даскало и понякога лицеви и коремни вкъщи. нуждаясе от някаква програма (от нещата които прочетох тук разбрах че трябва да е 3дневна) но моля тя да бъде пълна, в смисъл не само понеделник бицепс и крака , вториник..... ами и упражненията та като отида във фитнеса да знам какво точно да правя. висок съм 170-175(не съм сигурен колко точно) тежа 61-2кг , леко едричък съм с малко коремнче но не съм дебел или пък някав кежав... видях че е важно да се каже какво искам да правя(маса или релеф) ми не толко маса колкото релеф... мисля че ме разбрахте , за поваче информация засега не се сещам ако трябва нещо попитаите... аааа и мисля да взимам някакви протеини, ако може да кажете какво по точно да търся, като марка или незнам щот са много видове , кое да зема?
моля някой да помогне щот нямам идея какво да правя по въпроса... изписах сичко това с цел да си разясна нещата за мен и да знам какво да права, благодаря от сега на момчетата които ще помогнат....
GL
&
HF
&
peace
08.06.07
16:55
Виж в сайта има готови три дневни сплитове за начинаещи където всичко от до ти е написано... Даже ги има и упражненията как точно се изпълняват и т.н. :)
мерси, намерих и мисля че открих какво ми трябва :) а ако може да кажете за протените към какво по точно да се насоча или аминокиселини.... !?
08.06.07
20:39
Вземи си една суроватка, вътре да има 3-4 грама глутамин и си готов :) Може и бцаа да прибавиш :)
09.06.07
07:45
Абе според мен като за начало един убав мултивитамин стига...
09.06.07
07:51
Няма кой знае къв смисъл от тези мултивитамини, освен ако не е някъв стак, примерно Animal Pack или M-Stack :)
10.06.07
11:00
Братле щом искаш релеф и си леко мазен няма д а минеш без НВД!!!
10.06.07
12:12
НВД - ниско ваглехидратна диета + кардио !! стааа дума да ядеш яко протеини малко ваглехидрати ( сложни а избягваш прсотите) мазнини супер малко някаде околко 1 грам на 1 килограм телесно тегло на ден!!наблягаи на плодовете защото има витамини а при НВД може по лесно да се разболеш таи като намлява силата на имуната система !!! ЗА кардиото и аз не сам мноо на ТИ дколкото знам пулса тряба да е висок сравнително и да е постоянен и не бива да е твурде мноо време защото може да почне да се изгаря мусколната такан!!
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 10.06.07 12:15.