начинаещ с нужда за яко помощ

08.06.07
16:44

здравеите, начинаещ съм , до сега не съм тренирал нищо , само малко набирания в даскало и понякога лицеви и коремни вкъщи. нуждаясе от някаква програма (от нещата които прочетох тук разбрах че трябва да е 3дневна) но моля тя да бъде пълна, в смисъл не само понеделник бицепс и крака , вториник..... ами и упражненията та като отида във фитнеса да знам какво точно да правя. висок съм 170-175(не съм сигурен колко точно) тежа 61-2кг , леко едричък съм с малко коремнче но не съм дебел или пък някав кежав... видях че е важно да се каже какво искам да правя(маса или релеф) ми не толко маса колкото релеф... мисля че ме разбрахте , за поваче информация засега не се сещам ако трябва нещо попитаите... аааа и мисля да взимам някакви протеини, ако може да кажете какво по точно да търся, като марка или незнам щот са много видове , кое да зема?

моля някой да помогне щот нямам идея какво да правя по въпроса... изписах сичко това с цел да си разясна нещата за мен и да знам какво да права, благодаря от сега на момчетата които ще помогнат....

GL
& HF
& peace

08.06.07
16:55

Виж в сайта има готови три дневни сплитове за начинаещи където всичко от до ти е написано... Даже ги има и упражненията как точно се изпълняват и т.н. :)

08.06.07
19:01

мерси, намерих и мисля че открих какво ми трябва :) а ако може да кажете за протените към какво по точно да се насоча или аминокиселини.... !?

08.06.07
20:39

Вземи си една суроватка, вътре да има 3-4 грама глутамин и си готов :) Може и бцаа да прибавиш :)

RA

09.06.07
07:45

Абе според мен като за начало един  убав мултивитамин стига...

09.06.07
07:51

Няма кой знае къв смисъл от тези мултивитамини, освен ако не е някъв стак, примерно Animal Pack или M-Stack :)

10.06.07
11:00

Братле  щом  искаш релеф  и  си леко  мазен  няма д а минеш без  НВД!!!

10.06.07
12:00

wtf: НВД !?!?

10.06.07
12:12

НВД - ниско  ваглехидратна  диета  +  кардио  !! стааа  дума да  ядеш  яко протеини  малко  ваглехидрати ( сложни а избягваш прсотите)  мазнини  супер  малко  някаде  околко 1 грам на  1 килограм телесно  тегло на ден!!наблягаи на  плодовете  защото има  витамини а  при НВД може по лесно да  се  разболеш таи като  намлява  силата на имуната  система !!! ЗА  кардиото и аз не сам мноо на  ТИ  дколкото знам пулса  тряба  да  е  висок  сравнително и  да  е постоянен  и не  бива  да  е  твурде  мноо  време  защото може да  почне да  се  изгаря  мусколната  такан!!

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 10.06.07 12:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1