Дайте съвет...

04.06.07
18:35

Купих си протеини и аминокиселини. Днес ми беше първата тренировка и всичко е ок. Възникна един въпрос. Искам да кача маса, но едновременно с това искам да направя стегнат корем. Плюс това имам и малко проблеми със задните части и ме е страх да не напълнея още. Та въпроса ми е хубаво ли ще е да правя по 2 кардиотренировки седмично, които включват коремни преси и 5 обиколки ускорено тичане и това да става сутрин на гладно.

SH

04.06.07
19:01

Кардио треноровките са екстра.Ако нямаш твърде много за сваляне и си начинаещ няма да ти е трудно да си оформиш корема.Ще има ефект дори само от това,че започваш нов вид натоварване.
Успех!

04.06.07
20:30

кардиото би пречило сомо ако трупаш маса и си ектоморф иначе 2-3 тренировки са препоръчителни  и не пречат на качването на мм

26.06.07
15:30

ти4ането и протеините = голйамо дупе  ако иска6 да смакваш, забажи протеините и наблегни на водата

26.06.07
17:43

казано от констансиел на 26.06.07, 15:30:

ти4ането и протеините = голйамо дупе  ако иска6 да смакваш, забажи протеините и наблегни на водата

А ти наблегни на четенето, за да не даваш повече такива съвети. И си оправи правописа!

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.06.07 17:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1