още една тема за корема...

24.06.07
18:34

та искам да питам понеже това ми е болна тема(както и на много други)
преди година правех много коремни преси,стигах до 250 без спиране и ефект нямаше никакав.
от скоро почнах пак но ми казаха едно упражнение за което не сам мн сиг дали е правелно. то си е като обикновени преси само че не се вдигам догоре, а на половина че и по малко
кажете какво мислите за това и дали е правелно ??? мерси предварително :)

Напряга горната част на корема определено. Проблема при теб може би идва оттам, че имаш подкожни мазнини. Можеш с пресите да изградиш мускули на корема, но ако над тях има слой мазно няма как да са ясно изразени.

ВЛ

25.06.07
07:27

казано от Jorku на 24.06.07, 20:26:

Напряга горната част на корема определено. Проблема при теб може би идва оттам, че имаш подкожни мазнини. Можеш с пресите да изградиш мускули на корема, но ако над тях има слой мазно няма как да са ясно изразени.

а за да ги стопиш мазнините  над плочките ти трябва кардио тренировка ;) въртиш на колело или тичаш на пътека по 20 минути  на ден

25.06.07
08:45

Тичнаето е най-добртото кардио.Не стига,че гориш подкожни мазнини ,но и напрага коремните мускули много.Аз лично кат тичам по 30 мин имам мускулна треска на корема.

27.06.07
06:45

Много добре.Вместо цялото упражнение правиш само тая негова част.При нея натоварването е максимално.Серията става по-бързо и ефективно.

04.07.07
06:39

Най-голямото предимство на корема като мускул е че него можеш да го натоварваш когато и да било.При него контузии няма.

04.07.07
09:25

Не съм много сигурен дали можеш да го натоварваш когато и да било, защото от понеделник ме държи мускулната треска на долната част на корема

04.07.07
17:21

казано от Любен.Хорозов на 04.07.07, 06:39:

Най-голямото предимство на корема като мускул е че него можеш да го натоварваш когато и да било.При него контузии няма.

Не се изказвай неподготвен...

04.07.07
17:50

Абе не ви ли мързи да правите коремни преси в тия жеги?Хорозов за мен говори сякаш.Повече от 40-50 кой ще ме принуди да направя.Ако  ще и  със сопа в ръцете.Не знам какво е мускулна треска на корема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1