18.08.07
11:27
Пичове при всички мускулни групи мускулната треска ме държи само 1 ден а при краката три!Пробвах да намаля упражненията ама не стаа нещо минимум 2 дни ме държи.Защо така?
казано от taekwondist на 18.08.07, 11:27:
Пичове при всички мускулни групи мускулната треска ме държи само 1 ден а при краката три!Пробвах да намаля упражненията ама не стаа нещо минимум 2 дни ме държи.Защо така?
Ако сега си започнал да тренираш това е нормално и аз бях така 1 месец в началото, ако имаш повече стаж явно ги пренатоварваш.
18.08.07
16:22
Епа от 6-7 месеца тренирам ама краката ги тренирам от 1 некъде защото чак сега ми доиде акъла :)))))) Ама се дразна яко така свикнал съм като почна тренирожката да са ми в готовност всички мускули. A иначе мускулната треска на какво знак защо я има?Какво представлява???
18.08.07
23:55
казано от taekwondist на 18.08.07, 16:22:
Епа от 6-7 месеца тренирам ама краката ги тренирам от 1 некъде защото чак сега ми доиде акъла :)))))) Ама се дразна яко така свикнал съм като почна тренирожката да са ми в готовност всички мускули. A иначе мускулната треска на какво знак защо я има?Какво представлява???
Ако трябва да бъдем реалисти, само Господ знае... има много теорий, всяка от които си има аргументи в защита на твърденията си...
Мога да кажа нещо от личен опит:
Мускулната треска няма много общо с възстановяването на мускула..
19.08.07
09:26
Голяма мускулна група -> разкъсване на микровлакна -> мускулна треска.