Два месеца пауза...

22.08.07
13:35

А сега?

Преди около 2 години за пръв път влязох във фитнес зала, но имам много изпуснати тренировки... Абе в началото бях страшно несериозен. От близо година обаче се хванах сериозно да тренирам и не съм изпускал тренировка. Гледам да се храня както трябва, пия си добавките =D… Но лятото трябваше да избера между работата и залата ии... избрах работата...

И така 2 месеца не съм тренирал, храних се когато имах време, абе много зае**х нещата.  Доколкото знам при продължително отсъствие от залата трябва да се започне отначало от базовите упражнения, но 2 месеца слятат ли се за “продължително” отсъствие и ако да, то колко време трябва да се “реинтегрирам”? И след това да прадъл;жавам ли с програмата, по която тренирах до сега (близо 4-5 месеца, имаше ефект) или да почна по нова?  А имам и още един въпрос. По колко пъти седмично е нормално да тренирам?

На 17 съм, висок - 185 см,  преди да почна работа бях 80 кг, сега съм 73. Не ви препоръчвам двумесечната ми програма за изчистване (работа+дискотеки) .... =[

23.08.07
15:54

чак пък отначало, няма нужда. първата седмица само, кръгови и след това си почни сплита

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1