22.08.07
13:35
А сега?
Преди около 2 години за пръв път влязох във фитнес зала, но имам много изпуснати тренировки... Абе в началото бях страшно несериозен. От близо година обаче се хванах сериозно да тренирам и не съм изпускал тренировка. Гледам да се храня както трябва, пия си добавките =D… Но лятото трябваше да избера между работата и залата ии... избрах работата...
И така 2 месеца не съм тренирал, храних се когато имах време, абе много зае**х нещата. Доколкото знам при продължително отсъствие от залата трябва да се започне отначало от базовите упражнения, но 2 месеца слятат ли се за “продължително” отсъствие и ако да, то колко време трябва да се “реинтегрирам”? И след това да прадъл;жавам ли с програмата, по която тренирах до сега (близо 4-5 месеца, имаше ефект) или да почна по нова? А имам и още един въпрос. По колко пъти седмично е нормално да тренирам?
На 17 съм, висок - 185 см, преди да почна работа бях 80 кг, сега съм 73. Не ви препоръчвам двумесечната ми програма за изчистване (работа+дискотеки) .... =[