Дайте ми няколко съвета (начинаещ)

18.09.07
18:47

Нов съм в форума и наскоро почнах да тренирам около 2-3 седмици в една фитнес зала в града която е доста смотаничка ...
Но какво да правя кат е единствена значи ако може да ми напишете накакви програми и тренировки кат за мен 160 и 60 кг съм в залата иаме малко уреди -  3 лежанки( 1 права, 1 полуправа и 1 легнала) някакъв уред дет са бута (нз как се казва нов съм :) ) за гръб някакъв отгоре дет са дърпа надолу за крака има 3-4 4 криви  лоста и 2 прави и  гири дъмбели ... Повечето от уредите липсват влизал съм в фитнес залите в другите градове има мн голяма разлика нащо е кат дупка...
та дайте някакви програми и тренировки
Благодаря предварително ......

18.09.07
20:58

В сайта има програми за начинаещи,има и изображение на посочените упражнения. Може на тях да видиш уредите,които има в залата ти.

18.09.07
20:58

Значи права и легнала? а хоризонтална няма ли? :) ето давам ти линк там си пишеш колко дни тренираш, за какво и т.н. и ще ти изкара програми от които можеш да избереш - http://www.bodybuilding.com/fun/workoutdatabase.htm

Мнението беше редактирано от Alkorin на 18.09.07 20:59.

CO

18.09.07
21:38

казано от Alkorin на 18.09.07, 20:58:

Значи права и легнала? а хоризонтална няма ли?

АХАХАХАХАХХАХХАХАХХАХХАХАХАХХААХ

бтв в моя фитнес има вертикална лежанка

Мисля, че ако погледнеш раздела с тренировъчни програми, няма да има нужда да минаваш дори през лабиринти от форми. :)

19.09.07
12:17

ам писах всички уреди които има не ме питаи за хоризонтални вертикални и т.н реших да напрая такава програма кажете дали става.
1ден - гърди,бицепс,(4серии по 10 )
2ден - Гръб Трицепс,(4серии по 10)
3ден - Почивка
4ден - Гърди,бицепс,рамо
5ден - Гръб,трицепс,рамо
6-7ден почивка

корем обикновено прая всечки ден ..
Ам чакам критиките и съветите :) дали става

23.09.07
19:01

казано от GodLik на 19.09.07, 12:17:

ам писах всички уреди които има не ме питаи за хоризонтални вертикални и т.н реших да напрая такава програма кажете дали става.
1ден - гърди,бицепс,(4серии по 10 )
2ден - Гръб Трицепс,(4серии по 10)
3ден - Почивка
4ден - Гърди,бицепс,рамо
5ден - Гръб,трицепс,рамо
6-7ден почивка

корем обикновено прая всечки ден ..
Ам чакам критиките и съветите :) дали става

Див ли си ве готин? Каде са ти краката ?
ако искаш да се вместиш в най-малко време пробвай така :
1бицепс-трицепс
2 гърди
3 гръб
4 крака и рамо
размести си реда както искаш ;) ама тва рамо 2 дена едно след друго особено в деня с гърдите и денят след него - не си го и помисляй! Риска за претрениране при теб е 90%. По принцип дори се избягва когато имаш повече от 3 избутващи движения за гърдите, на другия ден да правиш рамо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1