Търся си програмка за трениране ?!

20.10.07
21:17

Здравейте,търся си програмка за трениране на цялото тяло искам да си оформя малко гърдите,и да си искусоря каквото имам от плочки на корема.Също искам и да вкарам малко ръка пия протийни самоче искам да ми дадете някаква програмка за тренване,защото няма смисал да пия и да ставам дебел надявам се д ами помогнете БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ;)  ?

Пиши с нормален шрифт.
Jorku

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 20.10.07 21:22.

20.10.07
22:14

В този саит има добри програми

21.10.07
06:28

В сайта има богат избор от програми според целите на трениращия.

21.10.07
07:15

Е да,попринцип разбирам,че има но искам нещо като за мен аз съм на 14 все пак и точно незнам какво да правя,а + пия креатин :),ако може да ми кажете по колко ч.горе доло,да ми е тренировката ?!

Добре,Jorku ;)

21.10.07
07:54

казано от Нанко_Дилар на 21.10.07, 07:15:

Е да,попринцип разбирам,че има но искам нещо като за мен аз съм на 14 все пак и точно незнам какво да правя,а + пия креатин :),ако може да ми кажете по колко ч.горе доло,да ми е тренировката ?!

Добре,Jorku ;)

Искаш да кажеш че пиеш добавки но незнаеш как да тренираш? Ами разгледай в сайта както ти казаха в горните постове.
А и може да дадеш малко инфо за себе си - стаж (ако има), ръст, кила ... :)
Успех

Нанко_Дилар, персонална програма ще получиш чрез консултация с подходящ треньор или поне инструктор. До тогава ти препоръчвам да разгледаш раздела ни с тренировъчни програми, където изборът не е никак малък. След като избереш подходящата според теб, сподели и ще я обсъдим.

Другото, което те съветвам, е да не приемаш суплементи без ясната идея по какъв начин да става това и с каква цел.

21.10.07
09:51

На 14 години скачате на химия , без дори да знаете какво да едете и как да тренирате ?Ами почвайте на цикъл метан 1 месец преди да влезете в залата, може пък докато спите да станете с 50 ръка знае ли човек..

21.10.07
10:06

Благодаря на всички,ще намеря програмка и по късно ще я напиша тук и ще я обсъдим ;) :)
1.55 кг.
2.1. 89
3.СТаж нямам ;)

21.10.07
11:07

Според ръста ти, килограмите ти са малко и наблегни на храната.Нямаш стаж в залата, а вече пиеш и креатин, което не е много хубаво.

21.10.07
11:15

казано от Ванко на 21.10.07, 11:07:

Според ръста ти, килограмите ти са малко и наблегни на храната.Нямаш стаж в залата, а вече пиеш и креатин, което не е много хубаво.

Ами 55 кг,са малко,но няма просто как да ям повече много ям а не дебелея в случея,ако искате да къча снимка?

21.10.07
20:12

казано от Нанко_Дилар на 21.10.07, 11:15:

казано от Ванко на 21.10.07, 11:07:

Ами 55 кг,са малко,но няма просто как да ям повече много ям а не дебелея в случея,ако искате да къча снимка?

Значи проблема не е в количеството а в съдържанието на храната - прочети в сайта за ВВД. Хранителния ти режим не е по-маловажен от тренировката, трябва да го знаеш.
По-здрави

22.10.07
11:14

Моета програмка е ето такава :
1.Време за тренировка 1 ч.
2.2x40 коремни преси
3.2х20 дигане на 10 к.лежанка
4.2х20 лицеви опори
ее как е?

22.10.07
11:18

казано от Нанко_Дилар на 22.10.07, 11:14:

2.2x40 коремни преси
4.2х20 лицеви опори
ее как е?

Наблегни на качественото хранене и здравословния начин на живот и след година-година и половина влез пак в залата.

22.10.07
11:55

казано от Владимир8507 на 22.10.07, 11:18:

казано от Нанко_Дилар на 22.10.07, 11:14:

2.2x40 коремни преси
4.2х20 лицеви опори
ее как е?

Наблегни на качественото хранене и здравословния начин на живот и след година-година и половина влез пак в залата.

Ще послушам твоя съвет приятел,но искам от малък още да си направя малко форма,ако ме разбираш защото др е да си дебел а съвсем др е да си като вас за което ви оказвам почетания ;) такаче мисля,да си тренирам а пък каквото стане в края на крещата няма да ми навреди а щв ми помогне :)

AB

22.10.07
14:21

Малък ли?Глупости!Като гледам на ръст 1.90 55 кг ти си направо скакалец :)(в кръга на шегата).И кво давате му съвети да хапва повече и след година две да се пробва с фитнеса...и кво мислите,че ще направи?Нищо!Утре е забравил за хапването и пак същата работа.Моя съвет към теб е следния.Ето ти програма за начинаещи http://www.bb-team.org/workout/1465 1 месец правиш кръгови тренировки за да свикнеш с натоварването пък после ще си изготвиш някоя програмка с помоща на съфоромците :).Вземи си гейнер и бирена мая като за начало.След 2-3 месеца го почни тоя креатин.Яж повече месо,картофи,ориз,сладко,мляко,сирене,яйца в обилни количества.Просто трябва да качиш доста.Тия 55 кг са нищо.

25.10.07
12:15

казано от AbaSe на 22.10.07, 14:21:

Малък ли?Глупости!Като гледам на ръст 1.90 55 кг ти си направо скакалец :)(в кръга на шегата).И кво давате му съвети да хапва повече и след година две да се пробва с фитнеса...и кво мислите,че ще направи?Нищо!Утре е забравил за хапването и пак същата работа.Моя съвет към теб е следния.Ето ти програма за начинаещи http://www.bb-team.org/workout/1465 1 месец правиш кръгови тренировки за да свикнеш с натоварването пък после ще си изготвиш някоя програмка с помоща на съфоромците :).Вземи си гейнер и бирена мая като за начало.След 2-3 месеца го почни тоя креатин.Яж повече месо,картофи,ориз,сладко,мляко,сирене,яйца в обилни количества.Просто трябва да качиш доста.Тия 55 кг са нищо.

Мерси,много приятел,ами в момент аси тренирам и много бих желал да сам така якичак по простата причина,че няма смисал да съм некой наяден Българин ;) А я погледни “Финдо” от сървайвър според мен той е без,протеини вие как мислите ?!

25.10.07
13:34

Финдо... Има супер тяло - и аз съм му фен но ти гарантирам че взима протеини ;-)

25.10.07
14:03

казано от Bill Goldberg на 25.10.07, 13:34:

Финдо... Има супер тяло - и аз съм му фен но ти гарантирам че взима протеини ;-)

Еми виж,сега то не може и без малко химия все пак организма се нуждае,но не мисля,че той им аграм химия я погледни култористите,те са грозни направо..

Ако протеина за вас е химия значи всички хора са химици.

25.10.07
16:57

За Финдо , 4е има тяло има и то доста добро, де да мога да го стигна  :) Ама  1-во 4е 12 години ли колко е бил гребец , 2-ро сега е фитнес инструктор. Но невярвам да е 4ист, сигурно зима некви “Химии” :) :D

26.10.07
08:21

Не то принципно,не може да се нарече химия а добавка за сила,като витамин е,но разбира се в умерени количества :)

казано от Нанко_Дилар на 26.10.07, 08:21:

Не то принципно,не може да се нарече химия а добавка за сила,като витамин е,но разбира се в умерени количества :)

Момче образовай се на тема фитнес.

FZ

26.10.07
14:27

Bill Goldberg и Нанко _Дилар сядайте да четете на тема фитнес , защото имате нужда да се образовате доста. :)

Нанко_Дилар в сайта има доста програми , вземи ги разгледай.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 26.10.07 14:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1