Мнения и за моята програма.

23.10.07
06:30

Понеделник - трицепс, гърди
Вторник——-  почивка
Сряда————  бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———-  рамо, трапец
Събота———-  почивка
Неделя——— корем

Тази програма в комбинация с  ON Might One 3000 . Тренирам от година и половина. Висок съм 192. тежа 90кг. Целта е да стана поне 100кг до нова година.

Даваите мнения и казваите какво да променям.

23.10.07
07:19

Ми незнам за програмата обаче нямаше ли да е по - добре рацете да са в отделен ден. А корема да е при гърдите и при трапеца и рамо.

Незнам . Нека хората по-навътре в нещата да кажат.

23.10.07
08:54

казано от mastarpan на 23.10.07, 06:30:

Вторник——-  почивка
Сряда————  бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———-  рамо, трапец
Събота———-  почивка
Неделя——— корем

Тази програма в комбинация с  ON Might One 3000 . Тренирам от година и половина. Висок съм 192. тежа 90кг. Целта е да стана поне 100кг до нова година.

вместо да почиваш  вторника направи ситренировката за гръб и бицепс,сряда почини,и после краката четв. и петака рамото и трапеца.И прави корема през ден.ИЛИ в залата или увас.А ако искаш да отделиш рацете в друг отделен ден,можеш да правиш тоя сплит:
пон.-гърди
вт.-гръб
сряда-крака за да почине повече горната 4аст на тялото
четв-рамо и трапец и петака рацете.аз сега съм по тази програма и ми действа идеално.

Сплита ти е добре. Няма какво повече да се желае. Тоя корем в неделя няма смисъл да го правиш сам - набутай го след някоя тренировка през седмицата. Написал си трицепс, гърди и бицепс, гръб и рамо, крака. Това значи ли, че ще тренираш първо малките групи и после големите? В това няма особен смисъл.

23.10.07
10:52

Ами да, смятах първо малките после големите мускулни групи. Така например когато съм изморил бицепса, когато правя утражнения за гръб няма да може бицепса да помага на гърба и така ще го натоваря максимално. Логиката ми правилна ли е.

А протеина одобрявате ли го.

23.10.07
10:57

Ами не е правилна, защото, ако измориш бицепса после няма да натовариш качествено гърба, така, че прави първо големите после малките, няма как да работи само гърба.

Мнението беше редактирано от difference на 23.10.07 10:58.

Не ти е правилна логиката. Бицепса ще участва искаш или не. Прави първо големите после малките групи.

27.10.07
22:44

Че ти ако тичаш само може да смъкнеш някое и друго килце...тва го казвам щото нещо изявяваше желание да тичаш :P.
ХАХАХА :))))

28.10.07
19:00

казано от mastarpan на 23.10.07, 06:30:

Вторник——-  почивка
Сряда————  бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———-  рамо, трапец
Събота———-  почивка
Неделя——— корем

Според мен е добре да се промени, така че в един ден да се натоварват антагонисти.
Помисли над това!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1