23.10.07
06:30
Понеделник - трицепс, гърди
Вторник——- почивка
Сряда———— бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———- рамо, трапец
Събота———- почивка
Неделя——— корем
Тази програма в комбинация с ON Might One 3000 . Тренирам от година и половина. Висок съм 192. тежа 90кг. Целта е да стана поне 100кг до нова година.
Даваите мнения и казваите какво да променям.
Ми незнам за програмата обаче нямаше ли да е по - добре рацете да са в отделен ден. А корема да е при гърдите и при трапеца и рамо.
Незнам . Нека хората по-навътре в нещата да кажат.
казано от mastarpan на 23.10.07, 06:30:
Вторник——- почивка
Сряда———— бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———- рамо, трапец
Събота———- почивка
Неделя——— коремТази програма в комбинация с ON Might One 3000 . Тренирам от година и половина. Висок съм 192. тежа 90кг. Целта е да стана поне 100кг до нова година.
вместо да почиваш вторника направи ситренировката за гръб и бицепс,сряда почини,и после краката четв. и петака рамото и трапеца.И прави корема през ден.ИЛИ в залата или увас.А ако искаш да отделиш рацете в друг отделен ден,можеш да правиш тоя сплит:
пон.-гърди
вт.-гръб
сряда-крака за да почине повече горната 4аст на тялото
четв-рамо и трапец и петака рацете.аз сега съм по тази програма и ми действа идеално.
23.10.07
10:38
Сплита ти е добре. Няма какво повече да се желае. Тоя корем в неделя няма смисъл да го правиш сам - набутай го след някоя тренировка през седмицата. Написал си трицепс, гърди и бицепс, гръб и рамо, крака. Това значи ли, че ще тренираш първо малките групи и после големите? В това няма особен смисъл.
Ами да, смятах първо малките после големите мускулни групи. Така например когато съм изморил бицепса, когато правя утражнения за гръб няма да може бицепса да помага на гърба и така ще го натоваря максимално. Логиката ми правилна ли е.
А протеина одобрявате ли го.
23.10.07
10:57
Ами не е правилна, защото, ако измориш бицепса после няма да натовариш качествено гърба, така, че прави първо големите после малките, няма как да работи само гърба.
Мнението беше редактирано от difference на 23.10.07 10:58.
23.10.07
10:59
Не ти е правилна логиката. Бицепса ще участва искаш или не. Прави първо големите после малките групи.
Че ти ако тичаш само може да смъкнеш някое и друго килце...тва го казвам щото нещо изявяваше желание да тичаш :P.
ХАХАХА :))))
28.10.07
19:00
казано от mastarpan на 23.10.07, 06:30:
Вторник——- почивка
Сряда———— бицепс, гръб
Четвъртък— крака
Петък———- рамо, трапец
Събота———- почивка
Неделя——— коремТази програма в комбинация с ON Might One 3000 . Тренирам от година и половина. Висок съм 192. тежа 90кг. Целта е да стана поне 100кг до нова година.
Според мен е добре да се промени, така че в един ден да се натоварват антагонисти.
Помисли над това!