Вода

11.11.07
18:07

По колко литра вода са нужни на човешкото тяло на ден?
По колко литра вода пиете вие на ден?

11.11.07
18:13

Ми гледай да не си жаден,че не се знае организвам ти към колко вода е привикнал,т.е ако пиеш по 5 литра да речем,може да са много и да си разбиеш организма,а ако пише 1 литър може да ти е малко :) Просто гледай да не си жаден ;)

ИВ

11.11.07
18:15

Емиии... 4-6 литра течности се събират дневно. 3 литра от вода, другото е зелен чай. :)

Вода - защо ви е нужна?
Колко вода е добре да пием дневно?
Пиете ли достатъчно вода?
Колко е важна водата за трениращия човек?

Дано информацията да е изчерпателна. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 11.11.07 18:46.

11.11.07
21:44

Димитър Михайлов днес пуска само линкове към готова информация. Властелинът на търсачките :D
Идеята е да не си жаден наистина. Зимата към 3 литра течности може да е добре (то си зависи много от теглото ти, от заниманията ти през деня,...), лятото трябва повече 6-7 поне.

ИВ

12.11.07
08:11

:-S А като се изчерпат водните запаси какво ще правим ?

marzipan, ми така де, синтезирана готова информация, само да се прочете остава. ;)

Nosferatu, мисля, че ще се изчерпят след като ние изчезнем като население поради други фактори. :)

12.11.07
09:36

Бесния как точно си разбиваш организма от 5 литра вода? :о че не ми е ясно.А тая тема е номер 10938109283012830913.Ама кой да търси.Толкоз ли е сложно да се даде сърч и да се напише “вода”.Аман.Трябва да се вземат мерки(модераторски),че форума взима да губи привлекателността и полезността си.Бан и тва е,другия път ще търсиш.
Димитър Михайлов показа колко статии има в сайта,пък теми във форума да не говорим...Няма се научите и тва е.

казано от vatchev на 11.11.07, 18:07:

По колко литра вода са нужни на човешкото тяло на ден?
По колко литра вода пиете вие на ден?

Около 5 литра. Доста вода пия. Не съм си засичал точно, но пия около 5 мисля.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1