Моля ще ми напишете ли програма за махане на мазнини?

NE

18.12.04
15:30

hi all! значи съм  172 cm , 77kg , и тренирам само в фитнес , нямам време за други спортове, Някой ще ми напише ли програма за махане на мазнини за тренировка от 4 дни на седмица.

Да уточня 4е имам доста мазнини при кръста и малко при долната част да гърдите,искам да изчистя гърди и да ги оформя едновременно , а при кръст-а колккото може по-добре

помогнете, мерси предварително

Преведено заглавие на кирилица. Моля спазвайте правилата!
lexus

18.12.04
15:34

Пиши на кирилица, и без това модератирите ще те предупредят след малко ;) Няма такава програма, мазнини се свалят с диета, а не с упражнения.

18.12.04
15:41

Можеш да си избереш от сайта някоя програма съобразена с твоя стаж и да си направиш диета която да следваш и резултатите ще дойдат сами.
Успех

NE

18.12.04
15:43

мерси Петко за предупреждение-то , знам че диета е по-важна , ама ще ми напишате ли поне някаква програма за изчистене да тренирам защото в момента нямам програма за трениране . А диета как ще ми препоръчвате ?

NE

18.12.04
15:45

[quote author=“djgorgio”]Можеш да си избереш от сайта някоя програма съобразена с твоя стаж и да си направиш диета която да следваш и резултатите ще дойдат сами.
Успех

ок , мерси

18.12.04
15:47

Аха прочете че съм писал и за това
успех

20.12.04
11:53

Здравейте и в тази тема. Нюби, ще пуснеш ли режима, който си си изготвил да го видим после. Мерси :D

NE

20.12.04
18:01

:) , Значи смятам да тренирам по тази програма :
http://www.bb-team.org/training/000163.php

само че кoремни преси и повдигане на краката от вис  мисля да тренирам всека тренировка , защото и без това са ми лесни упражненията . А за гърдите  , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ?? Защото отпреди досега съм тренирал по програми ,които имат по 2 тренировки на седмица за гърдите . А за Кардио  ще имам възможност само на велоергометър да тренирам . Я кажете дали ще стане при това положение ??

20.12.04
18:16

Не, че няма какво да се каже, но мисля, че на този етап всичко е ОК.
Обаче за всеки случай: Велоенергометъра в залата ли е? Имаш възможности за кардио всякакви. Скачане, тичане, ходене....
Поздрави!

20.12.04
18:19

А за гърдите , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ??

Долна част с лежанка,и лежанка с обратен наклон

NE

20.12.04
19:20

[quote author=“Martin”]Не, че няма какво да се каже, но мисля, че на този етап всичко е ОК.
Обаче за всеки случай: Велоенергометъра в залата ли е? Имаш възможности за кардио всякакви. Скачане, тичане, ходене....
Поздрави!

Да , Велоенергометъра е в залата , може и да скачам също .

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

А за гърдите , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ??

Да , ама при нашата зала няма такава лежанка , нали може с кофички да замествам

21.12.04
00:53

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

Да , ама при нашата зала няма такава лежанка , нали може с кофички да замествам

Импровизирай де вземи нормална лежанка и и подложи нещо в края,да не мислиш че аз имам такава,подлагам и и готово наклон каквото сърцето  ти желае[/img]

21.12.04
10:32

Само да вметна, че кофичките са супер упражнение (според мен)

21.12.04
16:38

[quote author=“Martin”]Само да вметна, че кофичките са супер упражнение (според мен)

Няма спор изобщо в това

NE

22.12.04
00:37

а за диета , какво не трябва да ям много ?? (хляб , сладко , и пържени работи ли ??) , И какво трябва да ям повече ??

22.12.04
00:43

[quote author=“newbie”]а за диета , какво не трябва да ям много ?? (хляб , сладко , и пържени работи ли ??) , И какво трябва да ям повече ??

Има два типа диета нисковъглехидратна и високовъглехидратна но и при двата случая протеина е  този който трябва да приемаш за да не загубиш и мускулна маса.Значи важното е да приемаш по малко калории от колкото изразходваш така се получава отрицателен енергиен баланс и почваш да сваляш мазнини
Това е в най общи линии

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1