18.12.04
15:30
hi all! значи съм 172 cm , 77kg , и тренирам само в фитнес , нямам време за други спортове, Някой ще ми напише ли програма за махане на мазнини за тренировка от 4 дни на седмица.
Да уточня 4е имам доста мазнини при кръста и малко при долната част да гърдите,искам да изчистя гърди и да ги оформя едновременно , а при кръст-а колккото може по-добре
помогнете, мерси предварително
Преведено заглавие на кирилица. Моля спазвайте правилата!
lexus
Пиши на кирилица, и без това модератирите ще те предупредят след малко ;) Няма такава програма, мазнини се свалят с диета, а не с упражнения.
Можеш да си избереш от сайта някоя програма съобразена с твоя стаж и да си направиш диета която да следваш и резултатите ще дойдат сами.
Успех
18.12.04
15:43
мерси Петко за предупреждение-то , знам че диета е по-важна , ама ще ми напишате ли поне някаква програма за изчистене да тренирам защото в момента нямам програма за трениране . А диета как ще ми препоръчвате ?
18.12.04
15:45
[quote author=“djgorgio”]Можеш да си избереш от сайта някоя програма съобразена с твоя стаж и да си направиш диета която да следваш и резултатите ще дойдат сами.
Успех
ок , мерси
Здравейте и в тази тема. Нюби, ще пуснеш ли режима, който си си изготвил да го видим после. Мерси :D
20.12.04
18:01
:) , Значи смятам да тренирам по тази програма :
http://www.bb-team.org/training/000163.php
само че кoремни преси и повдигане на краката от вис мисля да тренирам всека тренировка , защото и без това са ми лесни упражненията . А за гърдите , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ?? Защото отпреди досега съм тренирал по програми ,които имат по 2 тренировки на седмица за гърдите . А за Кардио ще имам възможност само на велоергометър да тренирам . Я кажете дали ще стане при това положение ??
Не, че няма какво да се каже, но мисля, че на този етап всичко е ОК.
Обаче за всеки случай: Велоенергометъра в залата ли е? Имаш възможности за кардио всякакви. Скачане, тичане, ходене....
Поздрави!
А за гърдите , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ??
Долна част с лежанка,и лежанка с обратен наклон
20.12.04
19:20
[quote author=“Martin”]Не, че няма какво да се каже, но мисля, че на този етап всичко е ОК.
Обаче за всеки случай: Велоенергометъра в залата ли е? Имаш възможности за кардио всякакви. Скачане, тичане, ходене....
Поздрави!
Да , Велоенергометъра е в залата , може и да скачам също .
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]
А за гърдите , само долната част трябва да изчистя малко , дали 1 път на седмица ще е достатъчно да тренирам за гърди като искам да изчистя долната част ??
Да , ама при нашата зала няма такава лежанка , нали може с кофички да замествам
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]
Да , ама при нашата зала няма такава лежанка , нали може с кофички да замествам
Импровизирай де вземи нормална лежанка и и подложи нещо в края,да не мислиш че аз имам такава,подлагам и и готово наклон каквото сърцето ти желае[/img]
[quote author=“Martin”]Само да вметна, че кофичките са супер упражнение (според мен)
Няма спор изобщо в това
22.12.04
00:37
а за диета , какво не трябва да ям много ?? (хляб , сладко , и пържени работи ли ??) , И какво трябва да ям повече ??
[quote author=“newbie”]а за диета , какво не трябва да ям много ?? (хляб , сладко , и пържени работи ли ??) , И какво трябва да ям повече ??
Има два типа диета нисковъглехидратна и високовъглехидратна но и при двата случая протеина е този който трябва да приемаш за да не загубиш и мускулна маса.Значи важното е да приемаш по малко калории от колкото изразходваш така се получава отрицателен енергиен баланс и почваш да сваляш мазнини
Това е в най общи линии