28.12.07
19:29
В един ден мое ли тренирам бицепс +трицепс +рамо или става много!!по колко упражнения да права ??Как да е поредноста ?? (искам дая наблегна малко на бицепса че ми е по зле от трицепс щото преди правих кофи )
28.12.07
19:40
кажи колко щаж имаш и туи рамо ща си го сложил остави тренировката да е само за ръце и прави 3 упражнения бицепс щом ти изустава и по две трицепс
@misho
Закопаваш човека с този съвет!!Как ще прави 3 за бицепс и 2 за трицепс?Бицепсът е значително по-малък, че да се тренира на повече от трицепса.Щом ти изостава бицепса прави го с гърдите в първи ден на 2 упражнения с по 3-4 серии.Едно за маса + едно за детайли.Рамото го събери с трицепса.Три упражнения за рамо стигат, по 3-4 серии..След това трицепса 3 упражнения по 3-4 серии.
казано от Wrestling_pro на 28.12.07, 19:29:
В един ден мое ли тренирам бицепс +трицепс +рамо или става много!!по колко упражнения да права ??Как да е поредноста ?? (искам дая наблегна малко на бицепса че ми е по зле от трицепс щото преди правих кофи )
Може, но не е най-удачния вариант. Тренирай бицепс с трицепс, а рамото го сложи при краката (съответно задното рамо при гърба). Зависи колко дни тренираш разбира се. За рамо 3 упражнения по 3 серии са достатъчни.
29.12.07
08:26
ееее не е ли много тегаво за начинаещ
Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 29.12.07 08:26.
29.12.07
08:29
казаха ми рацете в 1 ден било супер !! ама нема как да сачетая иначе !! мое ли да сложа рамото при гарба и корема с рацете !!
1.Гърди + предно средно рамо + корем
2.Гръб + задно рамо
3.Почивка
4.Ръце + корем
5.Крака
6.Почивка
7.Почивка
29.12.07
14:36
За кво така му раздели тренировката за рамо??? Според мен мое цялото рамо с гарба в 1 ден !!