раце + рамо

28.12.07
19:29

В един ден  мое ли тренирам бицепс +трицепс  +рамо или става  много!!по колко упражнения да права ??Как  да  е поредноста ??  (искам  дая наблегна малко на  бицепса  че ми е  по зле  от трицепс  щото преди  правих  кофи )

MI

28.12.07
19:40

кажи колко щаж имаш и туи рамо ща си го сложил остави тренировката да е само за ръце и прави 3 упражнения бицепс щом ти изустава и по две трицепс

28.12.07
20:36

@misho
Закопаваш човека с този съвет!!Как ще прави 3 за бицепс и 2 за трицепс?Бицепсът е значително по-малък, че да се тренира на повече от трицепса.Щом ти изостава бицепса прави го с гърдите в първи ден на 2 упражнения с по 3-4 серии.Едно за маса + едно за детайли.Рамото го събери с трицепса.Три упражнения за рамо стигат, по 3-4 серии..След това трицепса 3 упражнения по 3-4 серии.

28.12.07
21:48

казано от Wrestling_pro на 28.12.07, 19:29:

В един ден  мое ли тренирам бицепс +трицепс  +рамо или става  много!!по колко упражнения да права ??Как  да  е поредноста ??  (искам  дая наблегна малко на  бицепса  че ми е  по зле  от трицепс  щото преди  правих  кофи )

Може, но не е най-удачния вариант. Тренирай бицепс с трицепс, а рамото го сложи при краката (съответно задното рамо при гърба). Зависи колко дни тренираш разбира се. За рамо 3 упражнения по 3 серии са достатъчни.

29.12.07
08:26

ееее не е ли много тегаво за начинаещ

Мнението беше редактирано от ivo_the_monster на 29.12.07 08:26.

29.12.07
08:29

казаха  ми рацете  в  1 ден било супер  !! ама нема как да сачетая  иначе !! мое ли да  сложа рамото  при гарба  и корема с рацете !!

29.12.07
09:14

1.Гърди + предно средно рамо + корем
2.Гръб + задно рамо
3.Почивка
4.Ръце + корем
5.Крака
6.Почивка
7.Почивка

29.12.07
14:36

За кво така му раздели  тренировката  за  рамо??? Според мен мое  цялото рамо с  гарба  в  1 ден !!

29.12.07
15:26

Защото гръб с цяло рамо идва много тежко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1