Пуловър

NE

07.01.08
10:10

Здравейте момчета , въпроса ми е много кратък и точен. До сега не съм правил пуловър в своите тренировки и реших да опитам. Прочетох статията за упражнението (ето и линка http://www.bb-team.org/exercise/1196/ ) разбрах кога да го правя, с колко килограма и с колко повторение, но се зачудих дали е удачно да правя в една тренировка пуловър и флайс (тъй като и двете са разтегателни). Та бихте ли ми дали някой друг съвет? Мерси предварително.
По-здрави ;)

07.01.08
11:16

Според мен не трябва да има проблем,че и двете са разтегателни.Гърдите никога не са ми допадали особенно,че само с едно тежко бутащо упражнение качват маса както трябва(флайса също дава,но никак толкова много).Моето мнение е да ги правиш малко и ако все пак не се чувстваш добре(което ме съмнява) да преустановиш едно от двете упражнения.

07.01.08
11:36

Без проблеми можеш да изпълняваш двете упражнения, все пак по различен начин засягат мускула.

MI

07.01.08
17:36

Аз ги правя зяедно в деня зя гърди и нищо неми е станала вече пак го правя повече от месец

07.01.08
18:31

Аз пък бих ти казал да правиш пуловер в серия с клек.. дава достааа добри резултати според много източници.Не съм го пробвал, но скоро мисля и това да направя.

MA

08.01.08
09:16

пулоувъра е добро упражнение, във списание Олимп обаче прочетох друго упражнение за разширяване....ще се опитам да ви го опиша а ако може някои да ми го обясни..заставате пред колона или ръба на отворена врата...вдигате ръцете си около 15 см. над главата ...ръцете са на разтояние 7-8 см. и придърпвате едновременно надолу и навътре..така пише в списанието...аз не мога да го разбера, ако може някой да ми обясни за какво става въпрос ще съм му благодарен!

VE

08.01.08
10:53

Подкрепям мнението на момчетата за Pull Over-а.Смятам, че е добро упражнение за разширяване на гръдния кош и гръдната мускулатура.BTW също хваща и гърба:)И според мен няма да е проблем да ги съчетаеш с флайс-а.

12.01.08
08:31

казано от Maz0hizM на 08.01.08, 09:16:

пулоувъра е добро упражнение, във списание Олимп обаче прочетох друго упражнение за разширяване....ще се опитам да ви го опиша а ако може някои да ми го обясни..заставате пред колона или ръба на отворена врата...вдигате ръцете си около 15 см. над главата ...ръцете са на разтояние 7-8 см. и придърпвате едновременно надолу и навътре..така пише в списанието...аз не мога да го разбера, ако може някой да ми обясни за какво става въпрос ще съм му благодарен!

Прилича на катерене по върлина.В тоя случай само се повдигаш леко.Може да е само статично напрягане без движение и отлепване от земята.

12.01.08
08:36

Пулоувъра са го използвали доста старите бодибилдъри от 50те години с цел разширяване на гръдния кош като се оказва налягане на гръдния кош отвътре навън и най - ефективния начин който съм чувал да се препоръчва за това е в суперсерии тежки клекове и веднага тежък пулоувър.

12.01.08
11:14

и според мен не е проблем да ги правиш двете заедно,аз го вкл. при тренировката си за гръб и съм много доволен при мен напряга и горната част на корема което е леко необяснимо поне за мен но съм довоелн и наистина го усещам

NE

12.01.08
11:42

Мерси момчета
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1