Време за нова програма.Моля помагайте в изготвянето :)

14.01.08
12:33

Тренирам вече година и 1-2 месеца и мисля,че е време да преминавам на тренировки 4 пъти в седмицата.До сега тренирах 3 пъти като програмата ми беше
понеделник-гърди,бицепс
вторник-почивка
сряда-гръб,трицепс
четвъртък-почивка
петък-крака,корем,рамо
Бихте ли ми дали съвет как да променя програмата,за да мога да правя 4 тренировки на седмица?

А и още един въпрос малко по-встрани-има ли проблем да си купя L-carnitine и да си го пия при положение,че не спазвам режим на хранене-просто не ям сладко,тестени изделия и не пия газирано :)

Edit:Пропуснах да кажа,че след всяка силова тренировка правя ~20 минути кардио на бягащата пътечка

Темата беше редактирана от асд на 14.01.08 12:37.

14.01.08
14:11

Понеделник - Гърди п.рамо с.рамо
Вторник - Гръб з.рамо трапец
Сряда,Четвъртък почивка
Петък - Бицепс и трицепс
Събота - Крака
Неделя - Почивка

14.01.08
16:32

Или:
1.Гръб + задно рамо + трапец
2.Гърди
3.почивка
4.Ръце
5.Крака + предно и средно рамо.

14.01.08
16:50

Благодаря ви за помоща.Ще пробвам първо по втората програма-вижда ми се по-добра :) .И пак благодаря ви за помоща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1