Изоставащи Гърди

FI

01.02.08
15:15

Значи програмата ми е
Неделя:гърди
Понеделник:гръб
вторник:крака
сряда:почивка
четвъртак:ръце
петък:рамо
събота:почивка
в деня на гардите правя
Лег 3x 6-8
Горна лежанка : 3х 6-8
Кофички : 3х10-12
Флаис: 3 х 6-8

01.02.08
15:22

Можеш да разкараш едно от упражненията за гърди. Почивай и ден след тях. Може да е от полза.
Имаш само ден от рамото до гърдите, може да разместиш нещо за да станат повече.
Виж дали техниката на лег-а е добра, както и дали използваш оптималните килограми. Можеш да разнообразиш и с малко дъмбели, промяна в броя повторения и т.н. :)

01.02.08
17:26

Не съм много опитен, но бих ти препоръчал нещо, което за мен върши невероятна работа :
Първо започваш с полулег 12-10-8-6 например, като с всяка серия качваш килограмите
После хоризонтален лег отново 12-10-8-6, отново с всяка серия качваш килограмите
И накрая флайс от полулег 3 серии по 8-10 повторения..
Аз НЕ тренирам с големи килограми, но резултатът мисля, че е доста добър, защото техниката ми е добра ( поне според мен )
Ето ти едно клипче, от което аз си извадих много поуки и като изпълняваш всичко, както трябва.. ти гарантирам, че на следващия ден ще имаш много силна мускулна треска на гърдите ( както съм аз днес, защото вчера ми беше тренировката за гърди ) : http://thefitshow.com/week3/milos_chest_med.htm

01.02.08
17:41

Като човек с изоставащи гърди мога да ти препоръчам да замениш лежанките с лостове с лег с дъмбели. И започвай с горна част - върши работа. Успех

01.02.08
17:55

Първо, сигурен ли си, че ти изостават? Второ, с какъв стаж си? И трето как се храниш?
На пръв поглед тренировката за гърди стандартна...

01.02.08
22:07

АЗ съм съгласен с мненията на Сталкера и Топето. Стоянчо задава добър въпрос.

FI

02.02.08
07:52

ami kato cqlo hapvam po 5 6 pati na den gledam da nablqgam na meso oriz kartofi s staj 1 godina sam absolutno vsi4ko drugo raste super barzo samo gardite stoq malki :(

Петко К - Кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.02.08 09:55.

02.02.08
08:40

...ами нали знаеш, че и гена играе роля, щом всичко друго расте.

05.02.08
20:00

Момчета и на мен нещо ми изостават гърдите бяха добре до де не спрях за месец и половина и много дръпнаха назад сега съм първа седмица тренировки гърба се възстанови с 1 тренировка почти на 60% а гърдите дори не мръднаха не съм правил както го дават принципно първите 2 - 3 тренировки по всички уреди директно си почнах яките серии с яките килограми :) та да се върна пак на гърдите почнах горна лежанка 4 серии по 10 повторения => горна лежанка с дъмпел 4 х10 => флайс 3х8 => долна лежанка 4 х 10 => кофички максимлен брой 4 серии  стажа ми е 2,5 години не бях спирал до сега за повече от 5 дена. Дали тази почивка ми дойде в повече или просто са ми много упражниенията за гърди защото на края на тренирвката не се чувствам толкова изморен допълнителна информация 174 - 66 кг

06.02.08
11:39

Личното ми мнение е, че ако има упражнение, което да пречи на растежа на гърдите, това е изтласкването от лег с щанга. Това е упражнение, което изкушава повечето хора да слагат непосилни тежести, да го правят нечисто и в крайна сметка да натоварват повече раменете, трицепса и ставите, отколкото гърдите. Вярно е, че има хора, на които това упражнение е дало и дава много, но съм сигурен, че те не са особено много. С риск да отнеса куп критики, съветът ми е да махнеш хоризонталната лежанка или да замениш лоста с дъмбели. Опитай и предизтощение, върши много добра работа. Любима методика ми е суперсерии с предизтощение-примерно едната суперсерия е флайс с изтласкване от полулег, а другата кросоувър с изтласкване от лег с дъмбели.

06.02.08
19:43

Ами аз хоризонтална лежанка не правя по принцип ... а супер сериите спецялно за гърдите... пф почти непосилно напрово умирам мн са ми трудни но ако ще помогне бих се изцедил до краи.

07.02.08
18:39

Аз съм виждал  хора които само хоризонтална лежанка правят и гърдите са им животински.Просто всичко е до ген.

07.02.08
18:47

Изтласкването с дъмбели му е майката и бащата. И все пак трябва да има разнообразие - щом гърдите изостават трябва да се пробват различни упражнения, все някое ще действа добре . Пробвайте предизтощаващо - започнете с флайс и след това преси.

Мнението беше редактирано от topeto на 07.02.08 18:49.

07.02.08
20:32

казано от Ест на 07.02.08, 18:39:

Просто всичко е до ген.

Гена е само оправдание.

07.02.08
20:45

Петко каква е твойта система.Какво правиш??

07.02.08
20:53

Нищо специално, виж в дневника ми.

BU

07.02.08
21:35

казано от Ultima Ratio на 06.02.08, 11:39:

Личното ми мнение е, че ако има упражнение, което да пречи на растежа на гърдите, това е изтласкването от лег с щанга. Това е упражнение, което изкушава повечето хора да слагат непосилни тежести, да го правят нечисто и в крайна сметка да натоварват повече раменете, трицепса и ставите, отколкото гърдите. Вярно е, че има хора, на които това упражнение е дало и дава много, но съм сигурен, че те не са особено много. С риск да отнеса куп критики, съветът ми е да махнеш хоризонталната лежанка или да замениш лоста с дъмбели. Опитай и предизтощение, върши много добра работа. Любима методика ми е суперсерии с предизтощение-примерно едната суперсерия е флайс с изтласкване от полулег, а другата кросоувър с изтласкване от лег с дъмбели.

Добре де,аз дигам квот дигам,правя каквото правя и на следващият ден имам треска в гърдите.Това не значи ли,че съм ги натоварил?Дори да вдигам с 20 кг отгоре “правилната” тежест?

07.02.08
22:57

казано от Ultima Ratio на 06.02.08, 11:39:

Абсолютно подкрепям казаното за лоста и трупането на тежести - аз така си травмирах рамото, не пряко, но дефакто от тежкия лег и в следваща тренировка тежка последна серия тесен хват за трицепс с 85кила и нещо ми се “поразпъна” рамото. От тогава съм само на дъмбели и само прогресирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1