Прогресът на Тютчев

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.01.08
19:30

казано от Тютчев на 09.01.08, 23:37:

Така...след доста почивка и никакво хранене пак почвам да си преследвам целите...Реших и аз да пробвам тяга и клек в една тренировка, е нема какво да коментирам, нищо не стана, след 3 серии тежка тяга направих  и една серия клек и се отказах, ето каква беше тренировкатаНабирания 3 серииЧукове с подхват 3 сериимъртва тяга 3 серииклек+пулоувър 1 сериянавиване на макара за предмишница 3 сериихраненето, адски зле, но това е само днессутринта кус-кусследобед 1 кроасанвечерта пържени картофи с  пилешки хапки до пръсване

каква  точно ти е  прогамата !! Клековете с пуловер за  разширяване на гръдния  кош се прават с краката маи !!

ТЮ

10.01.08
23:26

целите са ми 38 ръка в отпуснато състояние на 110-115 гръден кош, клековете с пулоувърите са с краката, но пробвах ги с тягата да видя какк е , не ее окей

ТЮ

12.01.08
17:43

Днес ръце, бицепса не успях да го натоваря пълноценно поради мускулна треска на дясната ръка, това от тягата..

Лег тесен хват 3 серии
Френско 3 серии
Кофи за трицепс 2 серии
Скрипец 2 серии

Сгъване с прав лост 2 серии
Концентрично прав на скрипец 2 серии

Две серии не са ли ти много? Прави по половин :)
Защо не се товариш маааалко повечко?

12.01.08
22:37

казано от Георги Гайдов на 12.01.08, 19:49:

Две серии не са ли ти много? Прави по половин :)
Защо не се товариш маааалко повечко?

Хаха да се потовари още малко,да :lol: 4 упражнения за мускулна група като трицепс са малко.Добре,че е имал мускулна треска на бицепс,че туко виж и там ударил 5 упражнения...за по-голямо натоварване,нали :-S

Мнението беше редактирано от Ангел Kostov на 12.01.08 22:38.

Аз имах предвид бицепса.

12.01.08
22:50

Все едно.Човекът си е споменал причината за по-малкия обем на тренировката.А и докато е начинаещ 4 работни серии ще му свършат чудесна работа,разбира се,ако си избере правилни упражнения.

ТЮ

12.01.08
23:59

Джорку, зарад мускулната, а и не съм тренирал от 2-3 седмици, затова реших първата ми тренировка за ръце тази година да е по лекичка

Фрийк, с тренировката и натоварването всичко си го чувствам окей, иначе гърдите растат добре, трицепса и гърба, също, краката съм им прибавил към 2-3 сантиметра.. бицепса е тъжна история не ми се коментира

ТЮ

13.01.08
21:43

Рамото ми! Проклятие! Ах..

ТЮ

14.01.08
18:13

Така, днес храненето пак е зле(било е и по зле) сутринта мюсли, следобед 200 грама фъстъци + 1 кисело мляко,  а сега някакви сандвичи с яйце и сирене(няма какво друго) и някой банан(и портокал)

Тренировката

Набирания 3 серии
Гребане с дъмбел - 2 серии(упражнението не ми е от фаворитите просто, а и при по-голяма тежест рамото почва да боли)
Мечка - 3 хубави, качествени серии
Тяга 2 серии - можеше и повече...
Долен скрипец 1 серия

И другото  по-късно ще сложа някакви снимки на скромните ми постижения, отворен съм към критики :)

14.01.08
18:52

Странно ми е как  се развиваш с това скормно хранене

ТЮ

14.01.08
18:54

Ген сигурно :)

ТЮ

18.01.08
01:15

Така

1. От адски много време не съм тренирал гърди, лошо!
2. Тренировката днес, рамо и ръце

Раменни преси с дъмбели от седеж - 3 серии
Разтваряне в страни 3 серии

Френско с дъмбели 2 серии - интересно упражнение е, но много е тегаво, много, може би трябваше да намаля килцата
Кикбеци 2 серии

Последователно сгъване с дъмбели - 3 серии
21 - 1 серия

Храненето
Сутринта Мюсли
Следобед 100 грама фъстъци
Сега пържени картофи и свински пържоли до пръсване,

ПП.Шкембето расте, но плочките не изчезват.

Утре най-вероятно ще поклякам доста.

ТЮ

19.01.08
09:21

Днес гърди
Лег 4 серии
дъмбели от полулег 3 серии
кофи - 3 серии
кросоувър 3 серии

Храненето,
Мюсли до пръсване,
После ориз до пръсване,
Вечерта сигурно картофи и свинско пак до пръсване, ще видим

Общо взето тренировката мина в адски болки, които така и не успях да ги разбера къде са точно, в рамото имаше със сигурност, и може би в предмишницата,

Не знам дали е защото не бях ял и тренирах нагладно, или защото имах само 5 часа сън, а може би защото тренирах гърди за последно миналата година, постиженията ми са спаднали ужасно много, осрах се на 70 кила лег и се наложи да си правя серията с 60,  а навремето бутах 80…

ТЮ

03.02.08
09:00

Така, вчера тренировката

Бицепсово сгъване с прав лост, 3 серии
Концентрично прав - 3 серии(много яко упражнение, след един месец ще кажа какъв резултат е дал)

Трицепсово разгъване на дъмбел зад врат - 3 серии
Кофички за трицепс - 3 серии
Кикбеци - 3 серии

Приятна тренировка, добра,

През деня не си спомням яденето, вечерта хапнах само 1 банан, 1 портокал, и 3 сандвича с яйце и сирене

Днес почивка, утре гърди, ще видим как ще реагират калпавите ми раменни стави :)

ТЮ

04.02.08
12:20

почвам отново да тренирам сериозно, и може би да се храня по сериозно, Нов сплит мисля да пробвам

Понеделник -  Гръб, бицепс
Вторник - рамо, трицепс
Четвъртък - Крака
Петък - Гърди

Чудя се дали да не разменя първия и втория ден, вие как мислите?

Днес тренировката

Набирания 2 серии в широк надхват предврат и 2 серии с раменен подхват
Мечка 3 серии
ЧУкове с надхват 3 серии
Долен скрипец 3 серии

Бицепс машина 3 серии
Концентрично сгъване прав на скрипец пак 3 серии

храненето, Сутринта 2х100 грама фъстъци, не съм мерил през какво време ги хапнах
Скоро една питка хляб и 3 яйца, по късно ще се надяваме да имам възможност да хапна мусака или може би ориз, а довечера преди лягане мисля да хапна извара ако има хубава, имам качествена селска, но смърди ужасно и едвам се сдържам да не повърна, ще трябва да ям такава от магазина..

Днес нямах особени болки никъде.

ТЮ

05.02.08
15:33

Днес, храната
сутринта в 7 часа една меденка, 10 часа, сандвич с месо и кашкавал, 12 фъстъци, 2, 300 грама месо, от 2 до 5 дневен сън, 5:30 пресно млеко и 3 яйца
довечера или ориз или някакви картофи, а преди лягане си имам поносима извара

Тренировката, Рамо+трицепс
Раменни преси зад врат, 3 серии
Разтваряне в страни 3 серии
бутане на дъмбелите напред 3 серии

Трицепс машина 3 серии
скрипец с надхват и с подхват 3 серии
Кикбеци 2 серии

Много,много добра тренировка

ТЮ

06.02.08
19:05

Днес почивка, храненето днес...слабо, небалансирано, последното ми хранене беше почти до повръщане, едвам се сдържах....
понякога имам чувството, че съм предразположен към булимия :D

06.02.08
19:30

Трябва да си оправиш храненето за да постигаш оптимални резултати, да се яде през 2-3 часа е от съществено значение не трябва да преяждаш нито да гладуваш.

ТЮ

06.02.08
19:43

Така е, прав си и се опитвам да го оправя, вчера що се отнася до периода на храненията ми всичко беше перфектно(за разлика от днес), но понякога просто не мога, ако не се натъпкам до пръсване, не се чувствам добре и не мога да усетя, че съм се наял като хората понякога наистина си от преяждане. Имам склонност към преяждане с определени храни и ако огранича тези храни може би и преяжданията ми ще спрат, така може би ще бъде най добре

06.02.08
19:50

Най-вероянто е от конкретни храни, забелязъл съм че при готвените храни има такава тенденция да се яде още и още най - вероятно идва от това че при обработката са унищожени някои хранителни елементи а тялото не иска да спира да яде докато не си ги набави.

06.02.08
19:56

Най-научното обяснение за понятието “лакомия” беше това :)

ТЮ

06.02.08
20:00

Хах, този коментар ме разби, разбира се, че не е от лакомия, най-вероятно Алкорин е прав, общо взето имам навика да преяждам с свинските пържоли, с мусаката, с мюслито и с още някой храни, но ще гледам да се справя и с този проблем :)

ТЮ

07.02.08
13:01

Днес, кратка, но адски интензивна тренировка, чудех се къде се намирам

1.Клекове + пулоувъри - 4 серии
2.мъртва тяга(класическа) 3 серии
3.Лег преса 2 серии
4.Бедрено сгъване + бедрено разгъване 1 серия,
реки се стичаха от мен на първите упражнения, след това бях адски изморен и почнах да се лигавя, но все пак съм доволен от тренировката

Храненето

7 часа - 2 кроасана
9 часа - 100 грама фъстъци
11 часа - 1 кисело мляко
14 часа - 2 банана + 250 грама пилешко + 3 яйца
Нататък, за вечерта ще се погрижа да имам мусака и извара, ако не поне ориз, ще видим..

намерих и пуешко месо ии хапвам, но сега като се загледам храната ми изобилства от протеини но въглехидрати няма...

Мнението беше редактирано от Тютчев на 07.02.08 15:10.

07.02.08
16:43

казано от Тютчев на 07.02.08, 13:01:

Днес, кратка, но адски интензивна тренировка, чудех се къде се намирам

1.Клекове + пулоувъри - 4 серии
2.мъртва тяга(класическа) 3 серии
3.Лег преса 2 серии
4.Бедрено сгъване + бедрено разгъване 1 серия,
реки се стичаха от мен на първите упражнения, след това бях адски изморен и почнах да се лигавя, но все пак съм доволен от тренировката

Храненето

7 часа - 2 кроасана
9 часа - 100 грама фъстъци
11 часа - 1 кисело мляко
14 часа - 2 банана + 250 грама пилешко + 3 яйца
Нататък, за вечерта ще се погрижа да имам мусака и извара, ако не поне ориз, ще видим..

намерих и пуешко месо ии хапвам, но сега като се загледам храната ми изобилства от протеини но въглехидрати няма...

Изобилства е много силно казано  25+12+30+8 = 38+38=76 до  тука  1 грам на килограм телесно тегло !!Въглехидратите  с сигурност не са  повече от 2 грама  на килогам !!

ТЮ

08.02.08
12:17

Toва до средата на деня, до вечерта може и да съм ги докарал до 140

а днес,

Стандартна тренировка за гърди(без болки в рамото)

Дъмбели от Полулег 3 серии
лег - 3 серии
кофи - 3 серии
флайс от полулег - 3 серии

Храненето, до сега (2 часа)

прясно мляко, 200 грама фъстъци, 3 яйца и  ориз с млеко, и за довечера ще имам а хапванне , пилешко и пуешко месо и извара

ПП. Мразя да тренирам гърди.

08.02.08
13:18

що мразиш???

ТЮ

08.02.08
15:09

Не ми е приятно, пък и не държа кой знае колко на гърдите, но тренирам ги все пак.

08.02.08
15:14

А  на кое държиш наи много !!!

ТЮ

08.02.08
16:17

на гърба, на рамото и на трицепса,

ТЮ

11.02.08
14:26

Taка, откъде да започна...Днес мисля, че направих доста добра тренировка

Набиране с широк надхват - 2 серии
Набиране с раменен подхват - 2 серии
чукове с надхват - 2 серии
чукове с подхват - 2 серии
Мъртва тяга - 3 серии( дръпнах 105 кила, което си е напредък, направих 3 повторения, после ще обясня защо не успях повече)
вертикален скрипец - 1 серия, колко да не е без хич

Сгъване за бицепс с крив лост - 3 серии(много ми е слаб бицепса, що се отнася до сила, много, не е от тренировката за гръб преди това)
Концентрично прав на скрипец - 3 серии

Тренировката беше много дбра, но за първи път ми се появи проблема с предмишницата, не знам какъв е проблема и къде, но никаква я нямаше след набиранията, и това създаде доста проблеми, особено при тягата(фитилите ги не ща)

яденето засега е добре(поне ако гледаш предишните ми хранения)

7 часа - мюсли с кисело мляко + 1 кроасан
10 часа - 100 грама фъстъци + 1 кисело мляко.
13 часа - 100 грама фъстъци
14 и нещо - тренировка, а след нея протеинов шейк
16:15 - една лъжица мед,  4 яйца, 1 кисело мляко
Нататък - пилешко, пуешко месо, и трябва да набарам отнякъде ориз и картофи

Друга подробност - трябва да намаля солта и да увелича приема на вода
Друго - омазнил съм се! може да е с 1% дори по малко, но съм се омазнил, доста фрапиращ факт. Не вярвах, че това може да ми се случи, не и на мен.

Имам снимки, но съм се снимал в кенеф(колкото и странно да звучи) Да пускам или не?

BU

11.02.08
15:00

казано от Тютчев на 11.02.08, 14:26:

Taка, откъде да започна...Днес мисля, че направих доста добра тренировка

Набиране с широк надхват - 2 серии
Набиране с раменен подхват - 2 серии
чукове с надхват - 2 серии
чукове с подхват - 2 серии
Мъртва тяга - 3 серии( дръпнах 105 кила, което си е напредък, направих 3 повторения, после ще обясня защо не успях повече)
вертикален скрипец - 1 серия, колко да не е без хич

Сгъване за бицепс с крив лост - 3 серии(много ми е слаб бицепса, що се отнася до сила, много, не е от тренировката за гръб преди това)
Концентрично прав на скрипец - 3 серии

Тренировката беше много дбра, но за първи път ми се появи проблема с предмишницата, не знам какъв е проблема и къде, но никаква я нямаше след набиранията, и това създаде доста проблеми, особено при тягата(фитилите ги не ща)

яденето засега е добре(поне ако гледаш предишните ми хранения)

7 часа - мюсли с кисело мляко + 1 кроасан
10 часа - 100 грама фъстъци + 1 кисело мляко.
13 часа - 100 грама фъстъци
14 и нещо - тренировка, а след нея протеинов шейк
16:15 - една лъжица мед,  4 яйца, 1 кисело мляко
Нататък - пилешко, пуешко месо, и трябва да набарам отнякъде ориз и картофи

Друга подробност - трябва да намаля солта и да увелича приема на вода
Друго - омазнил съм се! може да е с 1% дори по малко, но съм се омазнил, доста фрапиращ факт. Не вярвах, че това може да ми се случи, не и на мен.

Имам снимки, но съм се снимал в кенеф(колкото и странно да звучи) Да пускам или не?

Ако бях на твое място щях да правя още една серия набирания и набиранията с тежест. :) Не ми се е случвало премишницата ми или хватът ми да отслабне.Особено след набирания.По-скоро се вдървява малко.Не виждам защо ти е било проблем при тягата?Да не стискаш лоста в дланите си?Пусни го да легне върху втршната страна на пръстите си и така използвай ръцете като въжета. :) Така мисля,че ще се получи.Аз никога не “държа” лоста в ръце.

Защо омазняването да е фрапиращ факт за теб?Качването на мускулна маса и омазняването вървят ръка за ръка.Причината логично е в излишъка на въглехидрати които приемаш.Те не отиват само за мускул :( .

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.02.08 15:03.

11.02.08
16:44

абе споко с тва омазняване  аз като почнах се мислих за  ектоморфен ( мое да си хваняа китката с палеца и показалеца  а и изглеждах слаб) и  ся съм омазнен малко  в корема но пак мусколите са много по добре !!

ТЮ

11.02.08
16:57

ами досега никога нищо не ми се е лепило, каквото и както да ям, нито пък съм отслабвал лесно, но сега очевидно съм съвсем лекичко по мазен, но не  фатално все пак, доколкото се забелязвал и някой сантиметър съм качил, но крайните резултати ще ги запиша към средата на април, дотогава ще мъча храненето и ще блъскам упорито

BU

11.02.08
17:16

казано от Wrestling_pro на 11.02.08, 16:44:

абе споко с тва омазняване  аз като почнах се мислих за  ектоморфен ( мое да си хваняа китката с палеца и показалеца  а и изглеждах слаб) и  ся съм омазнен малко  в корема но пак мусколите са много по добре !!

Когато можеш да си хванеш китката с палеца и средния пръст,тогава ЕВЕНТУАЛНО имаш мезоморфски черти.Тогава,когато само се допират де :).А за другите два типа костна структура бях чел за китката,ноо понеже не ме касае,не го и запомних :( .

Към Тютчев: Мажи,мажи после ще чистиш! :D Аз лично намирам чистенето за по бързо,но по трудно.По бързо защото с моето хранене ще свалям само като си седя на дивана.По-трудно защото трябва да внимавам какво ям.

ТЮ

12.02.08
13:26

ми аз с палеца и средния ги докосвам, но с показалеца не мога изобщо

ПП. Да чистя? Не мога да се занимавам с глупости, ако мина над 17 процента подкожни мазнини, тогава може и да си помисля, но дотагава няма да се занимавам изобщо.

ППП. Обезпокоителен факт. не съм 165 а 171 сантиметра, което малко ме притесни, а съм към 65-66 кила, имам адски много работа по себе си и нови цели, 80 килограма, при максимум 14 процента подкожни мазнини. a талията ми е огромна, 78 сантиметра някъде

Ето и снимки
http://probach.hit.bg/PIC_0248.JPG
http://probach.hit.bg/PIC_0259.JPG

Не е много нещо, но колкото толкова за без храна

12.02.08
16:14

Казах палец и показалец  ( тоест  показалеца не е  средния а  втория  пръст след палеца )

BU

12.02.08
17:42

казано от Wrestling_pro на 12.02.08, 16:14:

Казах палец и показалец  ( тоест  показалеца не е  средния а  втория  пръст след палеца )

Аз разбрах какво си писал,само че бях чел за палец и среден измерване. :)
С палец и показалец немога да ти помогна.Сега пробвах,не се допират.

12.02.08
19:24

Идеята ми бе  дали ако сум ектоморфен да не мина на  високо въглехидратна  щото била по добра а  ектоморфните и  мое би по големи резултати отколкото високо мазнината

BU

12.02.08
20:52

казано от Wrestling_pro на 12.02.08, 19:24:

Идеята ми бе  дали ако сум ектоморфен да не мина на  високо въглехидратна  щото била по добра а  ектоморфните и  мое би по големи резултати отколкото високо мазнината

Съмнявам се,че съм човекът който може да ти помогне,но по пътя на елементарната логика-да . :)

Богатите на мазнини храни са богати и на протеини,богатите на въглехидрати...ами богати са на въглехидрати :D .

Не сменяй цялата диета според мен,просто увеличи въглехидратите след като имаш ектоморфна нишка. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 12.02.08 20:53.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1