08.01.08
14:45
Здравейте,
Ако не ме лъже паметта, във вестник мускули и фитнес около 92,93-та година ... имаше една статия за програмата на Лари Скот за ръце. Проблема ми е, че не си я спомням ... как точно беше ...
Молбата ми е, ако някой я помни да я сподели ... защото винаги когато изпадам в застой се връщам към старата школа и имам добри резултати.
До колкото помня беше нещо от рода на:
1. Скотова пейка с дъмбел - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
2. Скотова пейка с права щанга - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
3. Скотова пейка с крива щанга - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
(не помня коя щанга след коя беше, но със сигурност последната беше надхват)
4. Лежанка тесен хват - 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични
5. Едно странно упр за трицепс, уреда за което той го продава ... но в общи линии прилича на молитва но се разгъва от трицепс, като лактите са порпряни на нещо, аз лично ги подпирах на лежанка, като заставах с гръб към скрипеца и разгъвах по този начин) отново 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични
Мисля, че беше нещо такова но ще съм много благодарен, ако някой може да каже точно как е.
Благодаря предварително.
08.01.08
15:43
казано от noobmania на 08.01.08, 14:45:
Здравейте,
Ако не ме лъже паметта, във вестник мускули и фитнес около 92,93-та година ... имаше една статия за програмата на Лари Скот за ръце. Проблема ми е, че не си я спомням ... как точно беше ...
Молбата ми е, ако някой я помни да я сподели ... защото винаги когато изпадам в застой се връщам към старата школа и имам добри резултати.До колкото помня беше нещо от рода на:
1. Скотова пейка с дъмбел - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
2. Скотова пейка с права щанга - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
3. Скотова пейка с крива щанга - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
(не помня коя щанга след коя беше, но със сигурност последната беше надхват)4. Лежанка тесен хват - 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични
5. Едно странно упр за трицепс, уреда за което той го продава ... но в общи линии прилича на молитва но се разгъва от трицепс, като лактите са порпряни на нещо, аз лично ги подпирах на лежанка, като заставах с гръб към скрипеца и разгъвах по този начин) отново 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частичниМисля, че беше нещо такова но ще съм много благодарен, ако някой може да каже точно как е.
Благодаря предварително.
Larry’s Arm Workout
Exercise Sets Reps Weight
Biceps:
Dumbbell Preacher Bench Curls 6 6 60 lbs
Super-set with
Barbell Preacher Bench Curls 6 6 130 lbs
Preacher Bench Reverse Curls
with EZ Curl Bar 4 8 85 lbs
Triceps:
Lying Triceps Press 6 8 185 lbs
Super-set with
Kneeling Pulley Extensions 6 8 130 lbs
One Arm Triceps Kickbacks 4-6 8-10 60 lbs
Тази е официална обществена версия..Ако това е което търсиш,супер. :) Иначе не вярвам през цялата си кариера да е тренирал само така...
Мнението беше редактирано от BusyMan на 08.01.08 15:45.
Ако искаш наиситна да ти пораснат ръцете..не копирай програми на “големите” :)
Да това е нещото което търсех !!!
Много благодаря.
Що се отнася до копирането ... разбира се не я копирам дословно немога да дигам неговите КГ :)
Но като цяло имам спомени, че на времето доста добре ми се отрази ... за това искам да я пусна пак за няколко седмици за да ме извади от застоя.
Ясно е, че няма да правиш със същите кг, но и да използваш неговия подход 90% е шанса да претренираш, защото програмата е тежка усобено с тези частични повторения..Ако искаш наиситна да ти порасне бицепса просто хвани нещо стандартно и всичко ще е наред :)
17.02.08
16:37
казано от RedWalker на 08.01.08, 18:40:
Ако искаш наиситна да ти пораснат ръцете..не копирай програми на “големите” :)
ПълнА подкрепа ... за казаното...!
Програмата на Лари Скот е за Лари Скот не за друг тя е за напреднали, копирайки такива програми ти си навреждаш на прогреса търсейки бърз напредък при положение че с базови упражнения може да прогресираш нямаш никаква полза от такава програма, Лари Скот използва такава схема и техники не защото това е най - добрата програма или нещо подобно той е принуден да ги използва за да може да прогресира тъй като тялото му е адаптирано към обичайния вид тренировки и с тях прогреса му е минимален, т.е. ако нещо ти върши работа не го променяй.