Програма за ръце - Лари Скот

08.01.08
14:45

Здравейте,
Ако не ме лъже паметта, във вестник мускули и фитнес около 92,93-та година ... имаше една статия за програмата на Лари Скот за ръце. Проблема ми е, че не си я спомням ... как точно беше ...
Молбата ми е, ако някой я помни да я сподели ... защото винаги когато изпадам в застой се връщам към старата школа и имам добри резултати.

До колкото помня беше нещо от рода на:
1. Скотова пейка с дъмбел - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
2. Скотова пейка с права щанга -  3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
3. Скотова пейка с крива щанга -  3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
(не помня коя щанга след коя беше, но със сигурност последната беше надхват)

4. Лежанка тесен хват -  4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични
5. Едно странно упр за трицепс, уреда за което той го продава ... но в общи линии прилича на молитва но се разгъва от трицепс, като лактите са порпряни на нещо, аз лично ги подпирах на лежанка, като заставах с гръб към скрипеца и разгъвах по този начин) отново 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични

Мисля, че беше нещо такова но ще съм много благодарен, ако някой може да каже точно как е.

Благодаря предварително.

BU

08.01.08
15:43

казано от noobmania на 08.01.08, 14:45:

Здравейте,
Ако не ме лъже паметта, във вестник мускули и фитнес около 92,93-та година ... имаше една статия за програмата на Лари Скот за ръце. Проблема ми е, че не си я спомням ... как точно беше ...
Молбата ми е, ако някой я помни да я сподели ... защото винаги когато изпадам в застой се връщам към старата школа и имам добри резултати.

До колкото помня беше нещо от рода на:
1. Скотова пейка с дъмбел - 3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
2. Скотова пейка с права щанга -  3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
3. Скотова пейка с крива щанга -  3-4 серии по 6 повторения +4-5 частични
(не помня коя щанга след коя беше, но със сигурност последната беше надхват)

4. Лежанка тесен хват -  4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични
5. Едно странно упр за трицепс, уреда за което той го продава ... но в общи линии прилича на молитва но се разгъва от трицепс, като лактите са порпряни на нещо, аз лично ги подпирах на лежанка, като заставах с гръб към скрипеца и разгъвах по този начин) отново 4-5 серии по 6 повторения +4-5 частични

Мисля, че беше нещо такова но ще съм много благодарен, ако някой може да каже точно как е.

Благодаря предварително.

Larry’s Arm Workout

Exercise                         Sets     Reps       Weight

Biceps:

Dumbbell Preacher Bench Curls         6       6         60 lbs
Super-set with
Barbell Preacher Bench Curls           6       6         130 lbs
Preacher Bench Reverse Curls
with EZ Curl Bar                       4       8         85 lbs

Triceps:

Lying Triceps Press                     6       8         185 lbs
Super-set with
Kneeling Pulley Extensions             6       8         130 lbs
One Arm Triceps Kickbacks           4-6     8-10       60 lbs

Тази е официална обществена версия..Ако това е което търсиш,супер. :) Иначе не вярвам през цялата си кариера да е тренирал само така...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 08.01.08 15:45.

08.01.08
18:40

Ако искаш наиситна да ти пораснат ръцете..не копирай програми на “големите” :)

09.01.08
07:37

Да това е нещото което търсех !!!
Много благодаря.

Що се отнася до копирането ... разбира се не я копирам дословно немога да дигам неговите КГ :)
Но като цяло имам спомени, че на времето доста добре ми се отрази ... за това искам да я пусна пак за няколко седмици за да ме извади от застоя.

09.01.08
08:48

Още малко и ще почнеш да сънуваш Лари Скот с тая програма :)

09.01.08
10:01

Ясно е, че няма да правиш със същите кг, но и да използваш неговия подход 90% е шанса да претренираш, защото програмата е тежка усобено с тези частични повторения..Ако искаш наиситна да ти порасне бицепса просто хвани нещо стандартно и всичко ще е наред :)

17.02.08
16:37

казано от RedWalker на 08.01.08, 18:40:

Ако искаш наиситна да ти пораснат ръцете..не копирай програми на “големите” :)

ПълнА подкрепа ... за казаното...!

18.02.08
10:10

Програмата на Лари Скот е за Лари Скот не за друг тя е за напреднали, копирайки такива програми ти си навреждаш на прогреса търсейки бърз напредък при положение че с базови упражнения може да прогресираш нямаш никаква полза от такава програма, Лари Скот използва такава схема и техники не защото това е най - добрата програма или нещо подобно той е принуден да ги използва за да може да прогресира тъй като тялото му е адаптирано към обичайния вид тренировки и с тях прогреса му е минимален, т.е. ако нещо ти върши работа не го променяй.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1