Прогресът на Тютчев

Темата е заключена.
Прескочи до:
ТЮ

25.02.08
14:12

Така, пак почвам, несериозна работа...

Храненето днес
7 без 15 мюсли с кисело мляко

10 часа - кисело мляко и кроасан

12:30 - кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
15:45 - Двойна доза протеинов шейк

След малко - 3 яйца и 3 филии пълнозърнест хляб и  варени картофи
Довечера, месо и извара, дано се намери и ориз или мусака

Тренировката, ами не беше зле

Набирания с надхват 3 серии, последната с тежест, към 6 повторения правех горе долу, повече мъчно,
набирания с подхват - 1 серия

Чукове с надхват 2 серии и с подхват 2 серии

Мъртва тяга 3 серии, а на последната направих рекорд, 112 килограма 3 повторения, другия понеделник ще пробвам да дръпна 116 или 120

долен скрипец 2 серии

Прав лост за бицепс - 3 серии
Концентрично прав на скрипец - 3 серии

Мнението беше редактирано от Тютчев на 25.02.08 14:16.

ТЮ

26.02.08
16:18

Днес храненето

близо 7 - мюсли с кисело мляко
10:00 - кисело мляко с орехи
12 - кисело мляко
Тренировка
3 - 1 пълнозърнест хляб и 3 яйца после заспах
6 - 5 варени картофи
10/11:30 извара може би с още нещо

Тренировката ето каква беше

Военни преси - 3 серии
Раменно разтваряне в страни - 3 серии с вътрешна ротация

Кофички за трицепс 3 серии
Кикбеци 3 серии

Мнението беше редактирано от Тютчев на 26.02.08 16:20.

ТЮ

27.02.08
13:33

Вече е мааалко по добре храненето, по 6 пъти на ден го докарвам

Днес почивам

7 Сутринта мюсли с кисело мляко
10 1 кисело мляко
12:30 1 кисело мляко
15:45 5 яйца и пържени картофи
5тото ядене не го знам какво ще бъде
6тото ще е извара може би

27.02.08
14:49

Това едно кисело мляко е половин хранене.Постарай се да изяждаш 2 на един път(28-30гр белтъчини)ако имаш възможност.ТО киселото мляко не е толквоа скъпо.

ТЮ

27.02.08
16:05

Приемам съвета

другото което е месо ми липсва, но.. какво да се прави като понасям лесно само свинското, от пуешкото вече ми се повръща, пилешкото пак трудно го ям...ще си перкам със свинско когато мога..

ТЮ

28.02.08
12:12

Така, днес крака.

Клекове + пулоувъри 4-5 серии, което ме изтощи крайно много и не успях да завърша добре тренировката
Крачещи напади с дъмбели - 1 серия
Мъртва тяга с прави крака - 1 серия
Лег преса - 1 серия
Прасец на лег преса - 1 серия

Ето и храненето

7 мюсли с кисело мляко
10:10 2 кисели млека
12 още едно кисело мляко
12:45 Тренировка
след нея малко гейнер и 1 лъжица мед

14:30 Яйца с варени картофи и чаша прясно мляко
към 3 мисля да си легна до към 6 примерно а тогава да хапна някакво месо, ако има пуешко него ще се опитам да го хапна ако не мога да измисля какво друго да ям, мюсли ще направя

преди лягане 200-250 грама извара...
Това е за днес.

ТЮ

29.02.08
13:06

Гърди
Дъмбели от полулег - 3 серии, 14 18 18
Лег - 3 серии 44 64 64, чакам да си върна старите постижения в най скоро време
Кофички с тежест - тук няма спад на силата, 3 серии 14 14 14
Флайс - 2 серии 7.5 10 следващия път пробвам с 14

Коремни преси и вдигания на краката от вис
Чайник 2 серии 10 10, тука няма да вдигам никога тежестта, но ще си правя чайниците чат-пат, дано не мръдне талията и без това не е малка за ръста ми

Храната
7 - мюсли с кисело мляко + 1 кроасан
11 - 2 кисели млека (тука се изложих с точните часове за хранене)
2 часа  - протеинов шейк
Сега към 3+30 мисля да хапна 4 варени яйца с пет варени картофа и да си легна, а довечера ше хапна още нещо и преди лягане извара...

айде, стига за тази седмица, понеделник отново...

ПП. Държа да се похваля, че бицепса започна да се оформя и да се поизтегля и отгоре и да започва да придобива вид,  най вероятно го дължа на концентричните сгъвания, няма да ги спирам

ТЮ

01.03.08
16:35

Днес направо се осрах с храната

9 часа - кус-кус с селско сирене + 1 портокал
16 часа - консерва риба тон с половин пълнозърнест хляб и царевица + 1 портокал
18:30 - яйца с картофи и пълнозърнест хляб
4то ядене - загадка?
вечерта към 1-2 часа ще хапна извара с зехтин по нея + 1 портокал

Също така имам определено количество боклуци които ме изкушават, от рода на чипсове и бестинита, е ще си ги хапна, поне един ден в седмицата нека си позволя волности

И алкохол се очертава да употребя, тази вечер,

Краката още болят, а мускулната в гърдите е силна, или по-точно в горните гърди, в долните едвам се усеща, което ще ме накара да ги стресна повече, демек другия петък вместо флайс от полулег ще направя кросоувър или флайс от обратен лег, макар че изобщо не ми се иска да се разделям с този флайс от полулег при положение че канала ми свърша при горните вътрешни гърди, което ме дразни изключително много и искам да премахна този проблем.

Друго нещо, което ми минава през ума е при положение, че пулоувъри правя в четвъртъка с краката,  дали ще ми се отрази това на тренировката за гърди на следващия ден..примерно невъстановен трицепс...

ако имам такива проблеми ще трябва да се откажа от клековете плюс пулоувъри и да пратя пулоувъра при гърба или гърдите, което не ми изнася, искам да е при клековете, въпреки, че след тази суперсерия се чувствам адски изтощен..това е за днес..

ПП. Имам адски много мускули в глутеуса, което ми разваля стойката, като ме погледне човек в профил, държа да отбележа, че в никакъв случай не са мазнини, мазнините са ми по талията само, не и по задника, и мислех си, че е от клековете, но хората около мен ми казаха, че големия задник си го имам отпреди да почна да тренирам, което означава че задължително е от колелото, от 3-4 години не съм слизал от него, и го карам изключително много и то по големи стръмни склонове, а от ген не може да е, баща ми няма никакъв задник...

Сега от тук има два варианта, или да търся начин да го претренирам и да спадне, което е доста трудно болезнено и неразумно, а и е възможен обратен ефект, или да компенсирам с мощен и голям гръб, и големи крака, което ще отнеме доста време...наистина ми проваля стойката отстрани погледнато, но това са подробности вече, ако не го мисля толкова не ми прави много впечатление, не го виждам постоянно, но все пак би ми се искало да можех да направя нещо по въпроса, защото както си губя трудно мускулна маса, ще трябва да си го нося цял живот..

BU

01.03.08
16:40

казано от Тютчев на 01.03.08, 16:35:

Днес направо се осрах с храната

9 часа - кус-кус с селско сирене + 1 портокал
16 часа - консерва риба тон с половин пълнозърнест хляб и царевица + 1 портокал
18:30 - яйца с картофи и пълнозърнест хляб
4то ядене - загадка?
вечерта към 1-2 часа ще хапна извара с зехтин по нея + 1 портокал

Също така имам определено количество боклуци които ме изкушават, от рода на чипсове и бестинита, е ще си ги хапна, поне един ден в седмицата нека си позволя волности

И алкохол се очертава да употребя, тази вечер,

Краката още болят, а мускулната в гърдите е силна, или по-точно в горните гърди, в долните едвам се усеща, което ще ме накара да ги стресна повече, демек другия петък вместо флайс от полулег ще направя кросоувър или флайс от обратен лег, макар че изобщо не ми се иска да се разделям с този флайс от полулег при положение че канала ми свърша при горните вътрешни гърди, което ме дразни изключително много и искам да премахна този проблем.

Друго нещо, което ми минава през ума е при положение, че пулоувъри правя в четвъртъка с краката,  дали ще ми се отрази това на тренировката за гърди на следващия ден..примерно невъстановен трицепс...

ако имам такива проблеми ще трябва да се откажа от клековете плюс пулоувъри и да пратя пулоувъра при гърба или гърдите, което не ми изнася, искам да е при клековете, въпреки, че след тази суперсерия се чувствам адски изтощен..това е за днес..

ПП. Имам адски много мускули в глутеуса, което ми разваля стойката, като ме погледне човек в профил, държа да отбележа, че в никакъв случай не са мазнини, мазнините са ми по талията само, не и по задника, и мислех си, че е от клековете, но хората около мен ми казаха, че големия задник си го имам отпреди да почна да тренирам, което означава че задължително е от колелото, от 3-4 години не съм слизал от него, и го карам изключително много и то по големи стръмни склонове, а от ген не може да е, баща ми няма никакъв задник...

Сега от тук има два варианта, или да търся начин да го претренирам и да спадне, което е доста трудно болезнено и неразумно, а и е възможен обратен ефект, или да компенсирам с мощен и голям гръб, и големи крака, което ще отнеме доста време...наистина ми проваля стойката отстрани погледнато, но това са подробности вече, ако не го мисля толкова не ми прави много впечатление, не го виждам постоянно, но все пак би ми се искало да можех да направя нещо по въпроса, защото както си губя трудно мускулна маса, ще трябва да си го нося цял живот..

Задникът на баща ти няма почти нищо общо.Гените на конкретния индивит се пренареждат,в зависимост от всички в рода ти,чак до прадедите.Баща ти е капка в морето.

ТЮ

04.03.08
13:18

Храненето

7 часа - мюсли с кисело мляко
10:50 - 2 кисели млека (след около един час стана нещо и повърнах към 50 грама)
към 1-2 часа протеинов шейк
15:15 много прясно мляко, царевица, мусака и 4 яйца
довечера - не знам, най вероятно свинско с пържени картофи
преди лягане извара с зехтин

Ето тренировката,

Набирания 2 серии с широк надхват и 2 с широк подхват
гребане с дъмбел 2 серии
чукове 4 серии, 2 с надхват и 2 с подхват
Мъртва тяга - ето тука е интересното, бяха 2 серии, 60 кила, 100 кила, и след това следваха многобройни опити да дръпна 120, еми дръпнах ги на 2 сантиметра от земята и не стана.

Бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии
концентрично прав - 3-4 серии
21 - 1 серия

това е, за днес

ТЮ

05.03.08
16:39

днес осрах храненето, не като качество, но като часове

7 мюсли с кисело млеко
10 2 кисели млека
2:30 1 литър пресно млеко с малко пълнозърнест хлеб (+ кубети, не се сдържах) и един портокал
след това откъртих в леглото до към 7 и тогава хапнах 3 яйца с пуешко месо
после може би още нещо, ако не направо извара късно вечер.

Освен това за днес беше предназначена една тренировка за рамо и трицепс, но не беше реализирана поради липса на воля и желание, напоследък сп я по 3-4 часа,

ТЮ

06.03.08
16:11

Така, ето днешното хранене (което мяза на нещо като нвд май като го гледам)

7 без нещо  - мюсли с кисело мляко
9:45 - 950 грама прясно мляко
Тренировка
14:30 - 1 кофа кисело мляко, малко пълнозърнест хляб, кашкавал, 4 яйца, доста пуешко месо, зелена хубава ябълка
18 и нещо - 1 кофа кисело мляко, остатъка от пуешкото месо, който не е малък, и още нещо хубаво ще намеря
към 11 - извара с зехтин

Тренировката
Рамо и трицепс
Раменни преси зад врат - 4 серии без болежки в рамото, но сега през целия ден усещам лека болка отдясно на дясния еректор, към средната част, прилича ми на болка от прещипан нерв, дано не съм се контузил...
Разтваряне встрани с вътрешна ротация - 3 серии
Арнолд преси - 3 серии
Френско - 3 серии, държа да отбележа, че на трицепса ми изобщо не му е спаднала силата, при положение, че отдавна не съм го тренирал с качествени и истински упражнения
Разгъване на горен скрипец 3 серии 2 с надхват и една с подхват
Донапомпване на трицепса - ръкохватката беше една като V обърнато  и движение с ограничена амплитуда - много добре ми дойде.

Та така, виждам видимо покачване на размерите - в огледалото ги виждам, другото което е пак ми се очертава да пропусна тренировка за гърди, понеже понеделник не бях на фитнес а срядата пропуснах, а не искам да ми се събират сега три дни един след друг, а за да направя утре гърди заедно с клековете няма да е удачна идея, защото нали днес трицепса и рамото... така че утре тежък клек ще правя, с по 1-2-3 повторения

Другото което е забелязах в на Петко дневника доста интересна таблица за идеалните мерки, нямам сляпо доверие на тези таблици но все пак,

Прасеца ми е 1 сантиметър над идеалния - 36, моя е 37, бедрото ми излезна, че е добре да бъде наистина малко - 56, сега е 52-3 , е, няма да го оставя толкова малко, надали

Ханша - добре е да бъде 90, моя е 94-5-6 някъде - но не мога да се занимавам с глупости
Талията  75 - моята е 81 - тука ще поработя, в близките 12 години не мога да допусна да съм шкембар
Гръдния кош - 107, е моя не знам колко е, никога не успявам да го измеря добре, но тука до към 110 мисля да го вдигна живи и здрави
Ръката 38 - е още 4 сантиметра дано да кача в близкото бъдеще
идеалния врат - 39, е толко е!

Засега мисля, че добре тръгвам откакто почнах да се храня по 5-6 пъти на ден, на първи май ще направя едно цялостно измерване да видим прогреса как е.

От следващата седмица включвам тренировки за трапец, предмишница, задно рамо и прасец, и корем

Това е за днес

ТЮ

07.03.08
13:00

Днес крака

Клекове - 5-6-7 серии, повторенията - 3,3,3,2,8+,5+ нещо такова
КРачещи напади с дъмбели 3 серии
лег преса за донапомпване 1 серия
мъртва тяга с прави крака 2 серии

ПП.Друго си е пълния клек.

ППП. Техниката на клека ми куца, чудно защо кляках с доста близко до макса и не го усетих никъде, нито в кръста, нито в краката, нито в глутеуса :Р

А,да, храненето ми.

Мюсли с кисело мляко
1 кило прясно мляко
тренировка
Свински пържоли с зърнест хляб и прясно мляко
Към 6:30 ще вкарам още едно хранене
и към 1-2 или там когато се прибера извара с зехтин

Мнението беше редактирано от Тютчев на 07.03.08 13:03.

ТЮ

09.03.08
11:47

Aдски трудно ми е да спазвам хранителен режим, когато съм почивка, проспивам си храненията

09.03.08
11:57

Абсолютно познато. По-лесно ми е да се храня почасово, когато съм на някаква активност - работа, училище и не дремуцам.

09.03.08
12:10

Мии и аз събота и неделя(когато не тренирам) се храня както ми падне...незнам нещо така се получава
През седмицата всичко е по часове

09.03.08
12:35

казано от Тютчев на 09.03.08, 11:47:

Aдски трудно ми е да спазвам хранителен режим, когато съм почивка, проспивам си храненията

Да между другото и мен ми направи впечатление, че спиш наистина страшно много (през деня), което не знам доколко е добре (както всичко прекалено).

ТЮ

09.03.08
13:02

ами така е, спя доста, и мненията затова са противоречиви, някой ми казаха(уж експрети) че съня е най добрата храна за тялото, така ми изнася да е, и това мнение приемам, затова му давам да си вземе колкото си иска, другите мнения са, че повече 8 часа не е хубаво да се спи, но това мнение да върви по дяволите, ще спя колкото и е кеф и ще си нося отрицателните ефекти, ако има такива

ТЮ

10.03.08
15:22

Храненето

7 часа  - мюсли с кисело мляко

9:30 1 литър прясно мляко
12 - 1 кофа кисело мляко
3 - Домашна баница с прясно мляко
6 - прясно мляко
11 - извара с зехтин

Тренировката - не беше особнео качествена, защото ме болеше корема и имах газове и исках да си тръгна възможно най-бързо

Набирания 2 серии с надхват, 2 с подхват, едната с тежест към 8 повторения бяха набиранията
Мъртва тяга 3 серии, 7+,7+,2
Мечки с най-различни хватове, към 5 серии общо
Бицепсово сгъване с дъмбели
Концентрично прав с дъмбели

ТЮ

11.03.08
18:49

Днес странен ден и от към хранене и от към тренировка
за 30 минути беше тренировката

Рамо и трицепс

Разтваряне с дембели - 3 серии
Арнолд преси - 2-3 серии
Преси с дъмбели - 2-3 серии

Разгъване зад глава с дъмбел - 3 серии - в близкото а може би и в далечното бъдеще ще се откажа от това упражнение, не ми харесва
Трицепс машина - 3 серии, имаше и частични повторения
Кикбеци - 3 серии

За трицепса ми беше адски здраво напомпването, все още усещам напрежение, макар и 7 часа по късно,

Храненето

7 - мюсли с млеко
10 - 1 литър прясно мляко
2 тренировка
3 - пшеница
от 3 до 8 спах,
8:30 - варени картофи
после извара, и си лягам

Много газове и запеци тия дни ме мъчат, не знам на какво се дължи, но ме морят, а и тренировката провалят понякога, може да е нискокачествено млякото или да е вредно да изпивам 1 литър за 5 минути, не знам, дано да се оправя.

11.03.08
19:48

Яж такова месо, каквото ти позволят финансите, но за цял ден да нямаш нито едно ядене с месо... и пий повече вода за запека.

BU

11.03.08
20:24

Литър мляко за 5 мин не е вредно,мен ми се наложи за по-малко от минута да изпия едно.  :red:  Пък и няма логика да вреди. :)

За запека защо не приемаш повече плодове.Банани,портокали...подобряват перисталтиката. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.03.08 20:24.

11.03.08
21:35

казано от Тютчев на 11.03.08, 18:49:

Много газове и запеци тия дни ме мъчат, не знам на какво се дължи, но ме морят, а и тренировката провалят понякога, може да е нискокачествено млякото или да е вредно да изпивам 1 литър за 5 минути, не знам, дано да се оправя.

Нямаш фибри в храната, трябват ти пълнозърнести продукти поне в две от яденетата и всичко ще е ок.

ТЮ

12.03.08
13:01

Приемам съветите ви, ще се опитам да променя нещата

Днес

7 Сутринта мляко с мюсли
10 - прясно мляко литър
12 кофа кисело мляко
2 пшеница, баница, портокал,
лягам си и към 7 ще пия прясно мляко и може би варени картофи ще хапна а може и пържоли
преди лягане извара

BU

12.03.08
17:42

казано от Тютчев на 12.03.08, 13:01:

Приемам съветите ви, ще се опитам да променя нещата

Днес

7 Сутринта мляко с мюсли
10 - прясно мляко литър
12 кофа кисело мляко
2 пшеница, баница, портокал,
лягам си и към 7 ще пия прясно мляко и може би варени картофи ще хапна а може и пържоли
преди лягане извара

Е...хубу де, от 2 часа до 7 вечерта не се ли храниш?
По-добре 2 кофички кисело мляко на хранене.Една е малко и вечер не или/или ми И картофи,И пържоли.  :coolgrin:

ТЮ

12.03.08
17:47

ми като спя как да се храня

хубаво е 2 кофички за хранене, но ми идват малко много 4 лева на ден САМО за млека,

12.03.08
18:18

Ми на фитнеда му викат “спорта на богатите”.Иначе храненето ти е много зле.Белтъчините ти са изключително малко и с тия баници не се ли омазняваш.Не се засягай това е мое лично мнение.Аз при такова хранене сигурно нямаше да постигна никакви резултати.Но в този спорт всичко е строго индивидуално - едни неща при теб действат,а при мен не и обратно.Дано имаш погрес с такова ядене.

ТЮ

12.03.08
18:29

казано от Aquiles на 12.03.08, 18:18:

Ми на фитнеда му викат “спорта на богатите”.Иначе храненето ти е много зле.Белтъчините ти са изключително малко и с тия баници не се ли омазняваш.Не се засягай това е мое лично мнение.Аз при такова хранене сигурно нямаше да постигна никакви резултати.Но в този спорт всичко е строго индивидуално - едни неща при теб действат,а при мен не и обратно.Дано имаш погрес с такова ядене.

абе прочел, че веднъж съм хапнал баница и с тия баници не се ли омазняваш, и храненето било изключително зле и белтъците малко, нека ги попресметнем

сутринта - Мляко с овесени ядки, 20, после един литър прясно мляко - 34, после кофа кисело мляко, сложи го 12, после като се върна по принцип ям яйца(но сега правим ремонт и не мога да варя)  сложи ги яйцата към 25 грама белтък, по някое време следобеда джаскам още мляко, сложи го и него 34, вечерта ако хапна свинско или някакво друго месо сложи го още 30, 200 грама извара преди лягане сложи я и нея 30,
къде ги видя изключително малко и изключително зле храненето? Не е най доброто, но не е чак толкова зле колкото го изкарваш

и не, не се омазнявам

DA

12.03.08
18:31

месото ти е изключително малко.минимум 3 ядения с месо трябва да имаш даже и това е малко

ТЮ

12.03.08
18:37

Търся месо, но свинското свърши, по магазините няма наоколо няма, утре ще ходя да търся по други магазини, и риба ще потърся, ще се опитам да вкарвам повече месо де, но трудно чак три пъти на ден :)

12.03.08
18:41

казано от DaRe_deViL на 12.03.08, 18:31:

месото ти е изключително малко.минимум 3 ядения с месо трябва да имаш даже и това е малко

защо?не може ли да го замени с яйца и прясно мляко примерно?

ТЮ

12.03.08
18:44

И аз мисля, че би трябвало да може, все пак 3 пъти на ден месо е адски много, а пък и ще развиеш непоносимост.. :)

DA

12.03.08
18:45

как ще замени месото с прясно мляко бре хах нее говори глупости от месото си набавя протеини които са му нужни за да игражда ММ,също така му трябват и въглехидрати.яж месо 3 пъти на ден ии също така ориз,картофи ии това дето си ядеш.Но увеличи месото и  ориз а .а ти какво искаш маса или  да се позичистиш.Щото ако искаш да се изчистваш не яж свинско мазно е яж риба по добре или пилешко(най добре пилешко)

ТЮ

12.03.08
18:48

Абе мазно не качвам, имам си определен процент мазнини, които не мърдат, нито нагоре нито надолу никога, а не ми и трябва да мърдат, нямам проблем с мазнотията, а и в млякото има белтъци, и в яйцата,

DA

12.03.08
18:48

как ще развиеш непоносимост няма такова нещо как очакваш да  правиш мускули като не ядеш грам МЕСО???? диетата ти е под всякаква критика вместо тва мляко дето го пиеш по 10 пъти на ден хвани яж месо.Белтъци да окаи ама няа смисал толкова БЕЗ МЕСО НЯМА МУСКУЛИ .

Мнението беше редактирано от DaRe_deViL на 12.03.08 18:49.

ТЮ

12.03.08
18:50

хайде, хайде, месото е полезно и хубаво и важно, но не само то съдържа белтъци,

12.03.08
18:54

казано от DaRe_deViL на 12.03.08, 18:45:

как ще замени месото с прясно мляко бре хах нее говори глупости от месото си набавя протеини които са му нужни за да игражда ММ

Това е много интересно.казваш го сякаш в млякото и яйцето няма белтъчини..
Я ми кажи с какво точно месото е по-добро от млякото и яйцата?

12.03.08
18:57

Количеството белтъци в някои от храните не бих сметнал така например млякото(предполагам че 1 кисело мляко) и мюслито е 20 грама белтъчини ако броиш растителния протеин(аз това в повечето случаи не го правя).За прясното мляко и изварата съм съгласен, за месото и яйцата зависи от количеството.Като си погледнеш по горните постове ще забалежиш че доста често споменаваш баница или домашна баница, в което няма нищо лошо, но нали знаеш в този спорт тия неща не са препоръчителни.И не се нервирай, както казах по горе това е лично мнение.Извинявам се ако съм те засегнал с коментара си.

DA

12.03.08
18:59

на колко си ? щото като гледам как мислиш сии много малак. каквото и да ти кажа няма значение.само ще ти кажа че кучето ми яде по качествена и по хранителна(ако мога така да го кажа) храна.за тренировките не сам ти ги гледал,но храната ти е УЖАСНО ЗЛЕ с 1 ядене месо на ден аз се чуда как живееш изобщо.да не говорим че месо нямаш а за въглехидрати няма да споменавам

DA

12.03.08
19:05

1 - 6 белтъка и кисело мляко с овесени ядки 150 грама
2 - две кисели млека с два банана може и 200 грама пържола направена на сандвич
3 - 100 грама орехи с прясно мляко половин или цял литър
4 - 300 грама пилешко с 150 грама ориз зеленчуци
5 - тренировка
6 две дози протеин 100 грама стафиди
7 350-400 грама риба пилешко с 300 грама картофи и зеленчуци
8 - 250 грама извара 4 белтъка

Ето ти ядене за 1 ден горе долу пак куцат някои работи но сега друго не ми се търси

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1