Натурален културизъм

Прескочи до:

17.03.08
16:37

Гледайте Шоуто на Слави точно сега

Поразтърсих се из нета и какво да видя - това била федерацията на Кирчо (скалата).
Същата федерация с “допинг контрол и детектор на лъжата” които Любо Лежанката УСПЕШНО ПРЕМИНА.
Ето страницата на федерацията:
http://www.naturalbodybuilding.com/
кликнета на “резултати” и после на “2007 NATURAL OLYMPIA”
Малко ме смущава и факта, че независимо дето са натурални имат и професионалисти. И профитата изглеждат (и са) около 3 пъти по-големи от “бодибилдърите”.
Вижте в линка и кажете вие как ги тълкувате тези неща?
А колкото до допинг контрола и детектора на лъжата - въпроса е дали си зобил последните 2 години. Казваш “не” и си натурален.
:)

18.03.08
10:33

Тъй като не е учтиво да се коментира някого без неговото присъствие реших да се регистрирам и да отговоря на въпросите ви, тъй като виждам, че някой от вас са доста развълнувани относно участието ми при Слави.

казано от Anton Golemanov на 18.03.08, 10:33:

Тъй като не е учтиво да се коментира някого без неговото присъствие реших да се регистрирам и да отговоря на въпросите ви, тъй като виждам, че някой от вас са доста развълнувани относно участието ми при Слави.

Хващам се за фамилията. Не съм те гледал, поради което искам да попитам - нещо общо със Стоян Големанов - републиканския по канадска борба? Питам, понеже ми е добър познат.
Иначе - не съм гледал гостуването ти при Слави и не мога да взема отношение!

18.03.08
12:07

до Антон Големанов:
Първо поздравления за титлата и пожелания за нови титли!
Имам няколко въпроса относно федерацията и самото състезание:
1)миналогодишния победител на РП в тази федерация писа, че на детектора на лъжата въпроса е бил дали си зобил последните 2 години. Това така ли е? Може ли някога да си зобил и да се водиш “натурален”?
2)вярно ли е, че Любо-Лежанката беше минал допинг контрола и детектора на лъжата?
3)Състезанието Мистър Олимпия се провежда от друга федерация - IFBB. Tова състезание, което си спечелил какво общо има с Мистър Олимпия?
4)във вашата федерация забелязвам категория спортисти наречени “професионалисти”. Те също ли са натурални?
И ако - да тогава защо не се състезавате с тях?
5) ако тези “професионалисти” не са натурални, тогава защо федерацията ви се води “натурална”?
6)имаше един наш “световен шампион” по културизъм - Янислав Тачев. И то няколко пъти беше световен шампион в НЯКАКВА федерация. Един ден си повярва, че е световен и се яви на ЕВРОПЕЙСКО на IFBB. И не влезна в 15 за финал.
При цялото ми уважение към постигнатото от теб те питам директно - да не вървиш по неговия път?

Пожелавам ти много и големи бъдещи успехи!
Много моля да не се приемат въпросите ми като заяждане или омаловажаване на постигнатото от теб.
Това, че си развял знамето ни на първо място и си прославил страната ни е достойно за уважение и аз ти благодаря затова!
Успехи във всичко!

доста добри въпроси... темата май още има живот!

18.03.08
13:15

Аз имам един въпрос към Антон Големанов, но не за участието му при Слави а в Спортен Свят с Крум Савов, тук - http://vbox7.com/play:cf6bd883 някъде на 5-та минута казваш че като натурален атлет ти трябват повече тренировки. Казваш че тренираш 4 дни без прекъсване после почиваш 1 и после пак тренираш нали така? Дори хора с минимални познания в нашия спорт знаят че един от плюсовете на стероидите е че ускоряват възстановяването и позволяват да се тренира по често, натуралните атлети трябва да тренират по - малко и да почиват повече за да не претренират ... а ти твърдиш че тренираш 4 поредни дни.
Би ли ми обяснил как да тълкувам това? или просто да кажеш че тия приказки които си казал са просто за замазване очите на широката публика.

18.03.08
14:11

Всичко е до сплит бре...Той може и 6 пъти в седмицата да тренира...

BU

18.03.08
17:32

казано от Anton Golemanov на 18.03.08, 10:33:

А,перфектно! :) Здравей,имам един въпрос.Защо преди състезание пиеш по 20 литра на ден вода при положение,че 10 литра са напълно достатъчни.И не е ли опасно?

казано от mitaka101 на 18.03.08, 12:07:

Пожелавам ти много и големи бъдещи успехи!
Много моля да не се приемат въпросите ми като заяждане или омаловажаване на постигнатото от теб.
Това, че си развял знамето ни на първо място и си прославил страната ни е достойно за уважение и аз ти благодаря затова!
Успехи във всичко!

Съгласен съм с това,макар че аз не съм голям националист. :)

казано от Велин Иванов на 18.03.08, 12:20:

доста добри въпроси... темата май още има живот!

Има,но с леко променена тематика. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.03.08 17:48.

18.03.08
18:20

Бате, не се бъзикайте с Любо Лежанката...че земе и той да се регистрира и ше ви направи на 2 стотинки Вас и пошлите ви нападки :D

ПП. Очаквам отговорите на въпросите зададени от mitak-а.

18.03.08
21:42

Искам да се уточня, че се регистрирах, не да се карам с някого, а просто да ви отговоря на въпросите които ви интересуват.
1) не трябва да си зобал последните 5 години
2) Не не е вярно, той беше само гост позьо,р както и Крика
3) състезанието което спечелих е Natural Olympia
4) да, те също са натурални. На тях им се прави задължителен допинг тест на всеки 2 месеца. След акто спечелиш определени състезания, може да вземеш професионална карта! Същото като IFBB :)
5) Федерацията в която се състезава Янислав тачев, няма нищо общо с натуралния културизъм.

Относно въпроса за водата,доста опасно е за тези които незнаят какво правят. Не е тайна че има доста смъртни случеи от препиване с вода. Както виждаш на състезанието съм доста сух, въпреки че съм си натурален! Повечето хора и с диуретици не се изсушават колкото мен. Защо пия по 20л и как ги пия си е моя работа, важното е че има резултат :P

Ако някого го интересува още нещо, нека пита. :)

BU

18.03.08
21:51

казано от Anton Golemanov на 18.03.08, 21:42:

Искам да се уточня, че се регистрирах, не да се карам с някого, а просто да ви отговоря на въпросите които ви интересуват.

В този форум рядко някой се кара на някого.Първо,защото няма полза от това,второ защото малцина имат авторитета да го направят.Ако си останал с впечатлението,че някой тук е с недобронамерено отношение към теб,извинявай.Лично аз не съм имал за цел нито да критикувам,нито да влизам в спор.Благодаря за отделеното време. :)

Е,добре де,сподели как откри топлата вода с тези 20л. :) А при “изсушаването” целият момент е много тънък и трудно се постига.Това,че останалите не са толкова сухи се дължи на факта,че ти си се справил по-добре от тях.

19.03.08
09:13

За това може да питате Дани Драганички, защото не мисля че е правилно да издавам неговите методи за подготовка :) Все пак той ми е личен трениор и ми помогна да избегна години лутане и експерименти, за което съм му безкрайно благодарен!

Драганички RulezZz!!!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1