Въпрос на новак

15.04.08
14:28

Първо - сори ако пиша на грешното място за грешните неща.

Тренирам един малко странен спорт и в него имам нужда от издържливост и експозивна сила в краката. Смяната на нивата - на колене - прав на колене, както и бързото придвижване го изискват.

Тежа около 100 кг. (винаги варирам между 97 - 98 и 101 - 102 в зависимост от натоварванията и тренировките), и ми се иска да си направя програма специално за краката.

Правя клекове с малки тежести но с много повторения, после с малко по-големи тежести и по-малко повторения, както и пътечка за бягане за около 20 минути.

Дали някой може да ми препоръча по-добра програма или поне къде да погледна за инфо на кое и как да наблегна.

15.04.08
16:54

За сила в краката - тежки клекове и легпреса...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1