Плочки на корема

Прескочи до:

17.03.08
02:07

казано от Атанас Георгиев на 17.03.08, 02:03:

от това, че не ядеш хляб, организъм ти се лишава 0т 3 незаменими аминокиселини

Директно си за бисерите :)

казано от Петко К на 17.03.08, 02:07:

Класната ми е химичка- не съм си го измислил аз!

17.03.08
04:02

казано от Атанас Георгиев на 17.03.08, 02:39:

А  тя е за уволнение  . .. кви незаменими аминокисилини в  хляба  кви 5 лева  ...  ха ха

25.03.08
13:53

дае и аз искам да стана супермен ама то ако ставаше таи ... секи щеше да е трябва воля и постоянство :)))) а искам само да попитам бягането може ли да не е сутрин ми да кажем вечер и англадно ли или не :)

29.03.08
23:02

А всеки ден ли трябва да тичаме или през ден ?

01.04.08
07:40

Кардиото е хубаво да се прави всеки ден за по бързо постигане на желания ефект :)

17.04.08
16:37

Аз така ги правя:
1во почнах с тежести да развия малко коремния мускул, след тва минах на кардио, диета и нормални преси без тежести така, след като е пораснал коремият мускул си личи много повече и седи по красиво отколкото малки плочици, едвам забелязващи се :) ефекта е доста по-добър поне при мен това е един вариант.

17.04.08
18:24

казано от Атанас Георгиев на 17.03.08, 02:39:

Тя пък за пенсия :) или не си я разбрал правилно

17.04.08
19:04

В хляба пък колко протеин има че аминокиселини ще има? Незаменимите аминокиселини не се наричат така защото ги няма никъде, а защото тялото не си ги произвежда само а трябва да се яде месо.

BU

17.04.08
19:18

Стига размишления за хляба.Темата е за плочки.Плочки ще изкарате,когато тренирате корема усърдно,но умерено и първо качите маса в цялото тяло,в корема и след това изчистите.Няма какво повече да се каже.Аз не бих тръгнал от нулата до ходя да тичам,защото ще имам плочици,а не плочки.

18.04.08
09:21

Ей,бога ми, аз съм молекулярен биолог, магистър микробиолог и специализант по клинична микробиология, ама за незаменими аминокиселини в хляба чувам за първи път! :lol: Хващайте се за месцето и това е.Сега, по въпроса дали първо трябва да се развие коремна мускулатура и после да се чисти и орелефява, за мъжете - може би да,за да има, както се каза “плочки”, а не “плочици”...обаче едни плочици при всички положения май биха изглеждали по-красиво от един корем, направил още повече обем и до там, без изчистване.Лично моето мнение, и то главно за жените, е че няма нужда да се увеличава масата на коремните мускули още повече, ами направо към диета и кардио с цел изчистване.Друг е въпросът,че на жените ни е по-трудно да изкараме плочки, защото доста ни пречи женския хормонален фон, ама нейсе.Лятото успях да направя някякви очертаня, после зарязах 500-те преси дневно, но пък поотслабнах неусетно и сега пак си ги имам.Айде,ще действаме и за плочки :cheese:

21.04.08
14:11

Това за обема на коремните мускули, еми то при някой хора те са си по-големи самите мускули и направо урелефяват, аз го казвам като пример просто, на мен са ми доста обемни мускулите и без тренировка с тежести, но при един приятел му седят малки и колко и да прави релеф не личат така както трябва :-)

07.07.08
08:02

ei az smao za 3 meseca napraih plo4ki i mi sa mahna stomaha bez dieta za6toto pravih vseki den uprajneniq taka4e pravi si uprajneniq i ne se li6avai ot qdene samo ve4erqta e vajna nedei da qde6 sled 19:30 i e hubavo da ve4erq6 ne6to bez hlqb i sled kato se naqde6 da izleze nav1n na razhodka da bqga6 ili tam kot iska6 da prai6 i 6a vidi6 4e za kratko vreme 6a ima efekt :exclaim:

Мнението беше редактирано от iliqn4u на 07.07.08 08:04.

PR

07.07.08
09:06

Извинете а баскетбол всеки ден по 2 часа може ли да се води за кардио :D   И да попитам за дълбоки плочки повече маса ли трябва да кача или просто по интензивни упражнения.Благодаря!

07.07.08
12:36

казано от Preslav на 07.07.08, 09:06:

Извинете а баскетбол всеки ден по 2 часа може ли да се води за кардио :D   И да попитам за дълбоки плочки повече маса ли трябва да кача или просто по интензивни упражнения.Благодаря!

Ако не си съдя да!

09.07.08
08:27

Баскет - екстра!

PR

09.07.08
08:37

Да но аз винаги иам малко мазнини и да попитам добре ли е 50% от калорийният ми прием да бъде от мазнини за да горя повече от тях.И ако някой зн хубав такъв режим може да каже .

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1