помощ за новата ми програма

NA

17.04.08
16:41

Понеже 3 месеца тренирма с тази програма и искам да я сменя от следващата седмица-имам възможност да тренирам 4 ,даже може би 5 пти в седмицата.Искам да наблегна на гърдите ,гърба и трицепса ако има някакво значение.
Това е досегашната ми програмта ми:

1 ден -гърди,бицепс
2 ден-почивка/корем
3 ден-гръб,трицепс
4 ден-почивка/корем
5 ден - рамо ,трапец ,предмишница
6 ден-почивка
7 ден=1 ден

/крака няма защото са ми достатъчно добре развити и ще ги включа по -напред във времето/
според вас хубаво ли е да преместя ръцете в отделен ден?и още - дали да не отделя отделен ден за гръб или гърди??
ето това което “измислих”:

1 ден -гърди-4упр,трицепс-1упр
2 ден-почивка/корем
3 ден-гръб-5упр
4 ден-почивка/корем
5 ден - трицепс-3упр,бицепс-3упр
6 ден- рамо-3упр,трапец-1упр ,предмишница-2упр
7 ден-почивка/корем

Темата беше редактирана от nachinae6t на 18.04.08 15:54.

17.04.08
17:12

Защо ще я сменяш не разтеж ли какво ?!?!

BU

17.04.08
17:44

Виж какво,ако краката ти са под 62-4 см не са “добре развити”.И то “добре” при положение,че не ги тренираш.

NA

17.04.08
17:49

сменям защото съм чел че е хубаво да се променя през 3 месеца иначе растеж има но мисля че ще е по-добре, ако я сменя а и мисля да я направя в 4 дена..а краката не са толкова развити(крак - 59 см прасец -42 см)  но в сравнение с останалта част от тялото ми са доста добре.

Мнението беше редактирано от nachinae6t на 17.04.08 18:58.

NA

18.04.08
15:55

Моля някой да отговори на въпроса.Защото чух само въпроси на коиот отговорих, но уви отговор на моя не получих.

18.04.08
16:44

Няма нищо лошо да сменяш упражненията,но след като има напредък защо ще я сменяш?По мое мнение след като растеш по добре си я тренирай или смени упражненията.
П.С:кажи какви са ти упражненията.

NA

18.04.08
16:50

1 ден -гърди,бицепс
изтласкване на дъмбел - 4 x 10
лицеви опори с  широк хват - 4 x 8
флайс - 4 x 12
пуловър - 4 x 12
бицепсово сгъване с дъмбели - 4 x 8
концентрично сгъване - 4 x 10

2 ден-почивка/корем

3 ден-гръб,трицепс
нещо като гребане с щанга ,ама с дъмбел(по-тежичък) - 4 x 12
гребане с дъмбел - 4 x 10
пуловър - 4 x 12
мъртва тяга(с дъмбели) - 4 x 12
Кофички на пейка - 4 x 10
Разгъване на дъмбел зад глава - 4 x 10
кик-бек - 4 x 8

4 ден-почивка/корем

5 ден - рамо ,трапец ,предмишница
раменни преси - 4 x 10
вдигане на ръце встрани - 4 x 8
трапецовидно повдигане на рамене - 4 x 12
сгъване за предмишници с щанга/дъмбел - 4 x 10

6 ден-почивка

7 ден=1 ден

NA

18.04.08
16:52

Иначе останх с впечателение че ако я сменя ще има по-бърз растеж и че е по-хубаво да я напряавя в 4 дни отколкото в 3.
Освен това като второстепенна причина втората ми се струва някка си по-добра като гърдите и гърба са в отделен ден,а и ръцете, ще се развият повече(това последното е догатка)

BU

18.04.08
17:01

Виж сега,може да не ти е приятно да тренираш краката си,но не го отлагай.Аз да не съм с мн. голяма горна част на тялото като съм с 64 бедро ? Дай да спра да тренирам половината си тяло.Няма логика да не тренираш нещо,само защото е по-напред. :) Пък и след месец ще започне да те кефи. ;)

казано от nachinae6t на 18.04.08, 16:52:

Иначе останх с впечателение че ако я сменя ще има по-бърз растеж и че е по-хубаво да я напряавя в 4 дни отколкото в 3.
Освен това като второстепенна причина втората ми се струва някка си по-добра като гърдите и гърба са в отделен ден,а и ръцете, ще се развият повече(това последното е догатка)

Не,по-бърз растеж неможе да има,защото и без това се развиваш с много голяма скорост.По-точно се развиваш “лесно”,а не “бързо”.Начинаещ си и не ти трябва много за да порастнеш. :)

ПС: Имам натрапчивото чувство,че някъде из форума съм написал растеШ...

Мнението беше редактирано от BusyMan на 18.04.08 17:04.

18.04.08
17:04

За гърдите можеш да включиш лост,лежанка вместо дъмбел.Махни лицевите опори.За бицепс може сгъване със Z щанга или прав лост и намали сериите до 3.За гръб почни набирания.За трицепс включи изтласкване с лост от лежанка.За рамото задна част правиш ли?

NA

18.04.08
17:35

правя от 2 тренировки насам -повдигане на ръце в страни при наклон напред
Мерси на всички за помощта

Мнението беше редактирано от nachinae6t на 18.04.08 17:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1