Малко помощ с една програмка ?!?

16.05.08
18:28

Така ето коя програмка си харесах http://www.bb-team.org/workout/1358/ ,но имам един проблем, срядата е ден в който доста рядко имам време да ида до фитнеса. Та въпроса ми е можели да правя 1ви и 2ри ден в понеделник и вторник или 2ри и 3ти ден в четвъртък и петък. Знам, че за да расте мускулатурата трябва добре да отпочива, но просто нямям време в сряда. :red:

Темата беше редактирана от GoLfY__ на 16.05.08 18:29.

BU

16.05.08
18:31

казано от GoLfY__ на 16.05.08, 18:28:

Така ето коя програмка си харесах http://www.bb-team.org/workout/1358/ ,но имам един проблем, срядата е ден в който доста рядко имам време да ида до фитнеса. Та въпроса ми е можели да правя 1ви и 2ри ден в понеделник и вторник или 2ри и 3ти ден в четвъртък и петък. Знам, че за да расте мускулатурата трябва добре да отпочива, но просто нямям време в сряда. :red:

Има вариант.Правиш гърба с бицепса и гърдите с трицепса.Това ще ти позволи да тренираш два последователни дни,просто размени упражненията за бицепс с тези за трицепс и си готов. :)

16.05.08
19:38

Започвай програмата от вторник или неделя.  :P

BU

16.05.08
20:12

казано от С7АЛК3Р на 16.05.08, 19:38:

Брех,златен си,как се сети?  :smirk:

16.05.08
20:21

Трябва много мислене, за да се сетиш :)

18.05.08
17:58

казано от С7АЛК3Р на 16.05.08, 19:38:

Ако можех да ходя събота и неделя, надали щях да пускам тема ;) Както са написаи по горе, то не тряаа мноо акъл да се сетиш.

18.05.08
19:47

Естествено, че можеш. И аз първите месеци се чудех дали ще може тоя ден така, оня ден онака. Сега влагам повече въображение и знания и сам си преценявам спокойно кога и как да тренирам, така че да ми е удобно и приятно. И резултатите са по-добри, разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1