10.06.08
08:53
Здравейте,
Спешно ми трябва примерна програма за момиче което тепърва започва да се занимава с фитнес.Момичето е на 23 години,75 кг.
Много ви моля,тези от вас,които знаят за какво става въпрос нека ми помогнат :)
Благодаря ви предварително!
P.S. Имам предвид тренировачна ;)
Темата беше редактирана от zanzas на 10.06.08 08:56.
Ако кажеш повече за това момиче като ръст.. цели и тн ще можем да ти препоръчаме наистина нещо, но най-добре погледни и примерните програми от сайта :)
10.06.08
10:02
Абе давайте нещо ся ръст,цели и какви бикини носи.Момичето започна от скоро да се занимав с фитенс,много е надъхано и иска да отслабне,но не знае как да тренира.
Дайте няква програма,че съм обещал да и помогна.Тези примерни програми за които говориш каде са,нещо не можах да ги намеря?
Поздрави!
10.06.08
10:05
Много хаотично звучи всичко.... Ръстът е важен, защото ако е висока 185 см мацката, нещата много се променят:) Ако иска да сваля, освен тренировъчна програма, ще трябва и много стриктен хранителен режим, като за начало една проба с НВД няма да е зле. Почети в статиите и форума.
10.06.08
12:10
Добре де вместо да се впускаме в излишни приказки,направете една примерна програма и да се приключва.Хайде висока е около 180,мога ли да знам с точност всичко.Това е всичко- висока е 180 и тежи около 75 кг.Хайде наистина чакам да ми помогнете,спешно е!
Почети в статиите и форума.
Дано не говориш сериозно.От 130 статий вероятноста да намеря нещо което да ми свърши работа граничи с нула ;)
10.06.08
16:05
Ми какво обещаваш тогава на момичето?Дай му адреса на сайта само да си намери каквото му трябва