Въпрос за примерна програма!

ZA

10.06.08
08:53

Здравейте,

Спешно ми трябва примерна програма за момиче което тепърва започва да се занимава с  фитнес.Момичето е на 23 години,75 кг.

Много ви моля,тези от вас,които знаят за какво става въпрос нека ми помогнат :)

Благодаря ви предварително!

P.S. Имам предвид тренировачна ;)

Темата беше редактирана от zanzas на 10.06.08 08:56.

10.06.08
09:15

Ако кажеш повече за това момиче като ръст.. цели и тн ще можем да ти препоръчаме наистина нещо, но най-добре погледни и примерните програми от сайта :)

ZA

10.06.08
10:02

Абе давайте нещо ся ръст,цели и какви бикини носи.Момичето започна от скоро да се занимав с  фитенс,много е надъхано и иска да отслабне,но не знае как да тренира.

Дайте няква програма,че съм обещал да и помогна.Тези примерни програми за които говориш каде са,нещо не можах да ги намеря?

Поздрави!

10.06.08
10:05

Много хаотично звучи всичко.... Ръстът е важен, защото ако е висока 185 см мацката, нещата много се променят:) Ако иска да сваля, освен тренировъчна програма, ще трябва и много стриктен хранителен режим, като за начало една проба с НВД няма да е зле. Почети в статиите и форума.

ZA

10.06.08
12:10

Добре де вместо да се впускаме в излишни приказки,направете една примерна програма и да се приключва.Хайде висока е около 180,мога ли да знам с точност всичко.Това е  всичко- висока е 180 и тежи около 75 кг.Хайде наистина чакам да ми помогнете,спешно е!

Почети в статиите и форума.

Дано не говориш сериозно.От 130 статий вероятноста да намеря нещо което да ми свърши работа граничи с нула ;)

10.06.08
16:05

Ми какво обещаваш тогава на момичето?Дай му адреса на сайта само да си намери каквото му трябва

10.06.08
16:57

занзас,вместо да пишеш 3 отговора с никфа информация напиши 1 с мерките на момичето + тфа никой няма ти обеснява кво е НВД провери сам,фитнеса не е лесна наука :coolmad:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1