13.06.08
10:58
Здравейте. Имам проблем с корема. В долната част имам натрупване на мазнини (под пъпа) и имам чувството, че коремните преси не помагат и тази област си остава все същата. Може ли да ми предложите някакви упражнения с които да си оформя доста добре корема... :?
казано от Bra1nSicK на 13.06.08, 10:58:
Здравейте. Имам проблем с корема. В долната част имам натрупване на мазнини (под пъпа) и имам чувството, че коремните преси не помагат и тази област си остава все същата.
Много правилно чувство.
казано от Bra1nSicK на 13.06.08, 10:58:
Може ли да ми предложите някакви упражнения с които да си оформя доста добре корема... :?
Няма такива, проблема е в мазнините.
@ Петко К , щом няма упражнения, които да ми помогнат да премахна тези мазнини и да си уформя корема, можеш ли да ми предложиш някаква диета или нещо подобно, което ще помогна. Аз ще продължа да си правя коремните преси, но да правя и нещо друго заедно с това, защото немога да го търпя така корема :?
14.06.08
14:30
Нисковъглехидратна диета например, погледни в раздела с хранителните режими за сваляне на тегло. Много хора като теб са (сме) питали този въпрос, а отговорите и информацията са много ;)
17.06.08
17:49
А някой можели да ми каже упражнения за паласките ?