подновяване

__

20.06.08
17:40

на 16 години съм 180 см 80 кг мазен съм - бях на републиканско по кик-бокс и спрях залата за повече от 2 медеца - близо 3 и сега за лятото искам да започна пак - чуствам се отпуснат което е нолмално - целя релеф и леко повишаване на мускулната маса Въпроса ми е каква програ да предприема - какав тип тренировки  и каква програма бихте ми препоръчали

20.06.08
17:55

И аз тренирам бокс но любителски.Според мене си тренирай бокса и ходи на фитнес 3 пъти седмично(виж в сайта някой сплит) от карди съм сигурен че нямаш нужда (то с тва скачане на въже и сичките други ралти  :)

20.06.08
20:45

Еми тренировка за подобряване на уменията в  бокса  е едно .. бодибилдарската е друго  но ако си решил релеф нема голяма разлика дали е  билдарска или като за  подобряване на уменията в  бокса  .. не разбрах  - маса и релеф на  килата които си  или  по големи кила  гониш и релеф на тях . За  1вото мое калорииен шок или диета за оформяне и маи  друго има ама не помна .. за  тях виш в  изданието .За 2рото не знам как мое стане .. но мое  да се направи !!

21.06.08
11:42

Прави кардио и малко силови и си затегни хранителния режим с достатъчно протеин и леко занижени въглехидрати. Никакви бързи въглехидрати.

21.06.08
14:09

Ами аз тренирам карате ходя 5 пъти на седмица и 3 пъти на фитнес, понякога ходя да бягам(ако в деня не тренирам нищо-10км)
Аз лично тренирам по обикновена програма за мускулна маса, когато изградя ММ смятам да почвам със по-специализирани тренировки за спорта ми. Има мнго упражнения подходящи за бойните изкуства. За крака подскоци с диск е много добро. Клякаш до долу и сваляш диска до долу после изскачаш на горе и изтласкваш диска над глава.
ПП: До 18 години не може да се различава професионално от любителско, защото в категория има не повече от 3-4 човека, прав ли съм или не :)

__

21.06.08
15:02

така е М№ аз не съм твърдял че съм професионалист - исках да питам трябва ли да започвам тринировки като в началото - еднакви за парвите 2-3 месеца или да си ги правя разделени както преди да спра ? А ако започна тренировки за Мускулна маса и накрая вкарвам кардио как ще се получи ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1