19.06.08
16:15
Здр.Казвам се Станислав от Бургас.Ако не съм оцелил мястото на темата ще Ви помоля да е преместите където трябва. :wink: Значи така започвам от другата седмица да тренирам,до сега съм ходил на зала но за кеф (в годината 3=4 пъти ако ме разбирате) :roll: Висок съм 176-7-8 незнам и аз точно 79кг. съм,на почти 18г.(29 септември ги навършвам)Та искам ако може да ми обясните някой неща по колко пъти трябва да ходя как да започна като един наистина начинаещ човек каква диета трябва да спазвам.Всичко което може да ми обясните защото нищо неразбирам тепърва ще започвам ... Мерси на всички. :wink:
нещо не мога да ти отговоря на ЛС
прегледай сайта - има страшно много информация. прочети и ако имаш конкретни въпроси - питай :)
Ами таикато неси тренирал до сега ( това 3-4 пъти годи6но е пари на вятъра :) ) зна4и според мен е хубаво поне 2-3 сдмици преди да влезне6 в залата, пред 2 дни да си прави6 разли4ни лицеви опори, и ако има6 някаква гири4ка дори да е лека просто така да ти свикни мускулът , за6тото неможе да запо4не6 веднага с по тежка тренировка,после в залата 1-жия месец прави по 2 базови упражнения за всяка мускулна група. И тогва по4ваи по напавена ” фитнес програма”. Относно храненето така немога ад ти кажа ни6ту освен да набляга6 на белтъците особенно след тренировка.
Базкви упражнения, равномерно, но в нйкакъв случрй максимално натоварване на цялото тяло :) И така цяяяяллл месец :D
Благодаря Ви много.Живот и здраве тази седмица сряда или четвъртък започвам залата и то сериозно,дано да има ефект наистина. Wink
22.06.08
20:18
А има и още много в сайта, просто го разгледай.
Значи,аз преди да започна да тренирам в залата, всеки ден у нас правих по колкото мога лицеви опори,имах си 2 дъмбелчета по 2 кила и с тях редовно правех квото можех,после отидох в залата и първата седмица минавах безразборно уреди от залата ,колкото да ми посвикнат мускулите с натоварването(обикновено като започваш да тренираш дори и след едноседмична пауза има големи мускулни трески при първите тренировки на всяка мускулна група)след тоя период започнах вече да тренирам по програмата на един приятел и сега мога да кажа ,че съм доволен от резултатите.Мога да те посъветвам да не се изсилваш да вдигаш много кила,а да се концентрираш на правилното изпълнение на упражненията,хапвай през 2-3 часа яйца,млека,плодове,зеленчуци,меса - бе здравословна храна и най-важното според мен - гледай да направиш тренировките приятна част от ежедневието си,не очаквай големи резултати тренирай сериозно ,но за удоволствие(лично за мен тренировката е удоволствие - като вляза в залата забравям за всичките си проблеми ,а като изляза се чувствам много добре).Ако са ти както трябва храненето почивката и тренировките след време ще си приятно изненадан,но не очаквай много бързи резултати.
Надявам се да съм помогнал :)
Мнението беше редактирано от Atos89 на 27.06.08 01:36.
27.06.08
13:35
Прочети и това:http://www.bb-team.org/blog/2784/
и коментарите .
И този “цял месец” може даже да го удължиш до 2-3 ...Само в твоя полза ще е .
Мнението беше редактирано от Георгиев на 27.06.08 13:36.
Бате,що не си намериш инструктор?Той най-точно и ясно може да ти направи програмата.А и ще ти покаже как точно да изпълняваш упражненията.
29.06.08
15:28
казано от vasko1914 на 28.06.08, 14:11:
Бате,що не си намериш инструктор?Той най-точно и ясно може да ти направи програмата.А и ще ти покаже как точно да изпълняваш упражненията.
Да-да,глупости.Ще му даде стандартна програма,ще му каже да прави по 8-10 повторения на всяко упражнение и ще го остави.
Така и стана намерих си инструктор който стой постоянно при мене показва ми всичко както трябва и стой винаги до мене и ми помага ...
Тези инструктори само ти земат парите намери си някои фр с когото да ходиш на фитнес и които до ти помага и в форума има достатъчно хора коита могат да ти помогна с програма.
казано от misho280 на 01.07.08, 07:26:
Тези инструктори само ти земат парите намери си някои фр с когото да ходиш на фитнес и които до ти помага и в форума има достатъчно хора коита могат да ти помогна с програма.
Инструктора в тази зала е безплатен не е платен сега ще си кажете той за нищо не става но не е така на мене лично много ми помага в всичко.
А относно залата кой е от Бургас и посещава новата най-голяма зала в М.Рудник? ;-)