Малко помощ относно корема !

05.07.08
08:47

Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.07.08 09:50.

PR

05.07.08
08:54

Сложи си все пак и кардио.

05.07.08
09:24

Неискаш ли хранителен режим и кардио,къ да стане :)

Офф: оправих заглавието на темата - за “щ” и “т” заедно буквално ни пердашеха в училище.

05.07.08
10:11

казано от WessVall на 05.07.08, 08:47:

Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! :)

Диета трябва за изгаряне на подкожни мазнини, а не за плочки. Плочките са следствие от тези намалени подкожни мазнини, но само при наличието на развита мускулатура. Така че не се притеснявай, плочки без да искаш няма да направиш. Оправи си храненето и ще изгориш мазнините.
Колана за потене е голяма глупост. Потта е вода, а не мазнини. Колкото повече се потиш, толкова повече вода пиеш след това и пак се връщаш където си бил. Само дето би могъл евентуално да ти навреди на бъбреците колана.
Всъщност, той и моя корем става на “гъсеница” (много ме кефи как звучи това), ама не ми се вижда да е толкова фатално. Да не е проблема от самовнушение нещо?

Мнението беше редактирано от G33K на 05.07.08 10:11.

05.07.08
14:16

Ми може и аз да си мисля че е голям защото другите казват че не е благодаря все пак.А ако правя коремни през ден без кардио и не ям тестени изделия и слатки може ли да има поне малко полза?

06.07.08
10:19

Сигурно ще има някаква минимална полза от която няма да си доволен изобщо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1