05.07.08
08:47
Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.07.08 09:50.
05.07.08
08:54
Сложи си все пак и кардио.
05.07.08
09:51
Офф: оправих заглавието на темата - за “щ” и “т” заедно буквално ни пердашеха в училище.
казано от WessVall на 05.07.08, 08:47:
Значи искам да попитам,коремами не е много голям просто като седна и става като гасеница но не големи пластове мазнина.Та вапроса ми е ако слагам колан за потене през тренировката намаля малко храната и правя коремни преси за `долна``средна``горна част` ще постигна ли нещо за 3 седмици защото отивам на море и реших да обарна малко повече внимание на корема.Целта ми не е плочки а просто малко мазнина да махна е не цялата а малко по добре да изглежда корема.Едно момче така правеше и има резултат но аз знам че за корема тряват диети кардио и Т.Н но за плочки а аз неискам.Благоря ви предварително ! :)
Диета трябва за изгаряне на подкожни мазнини, а не за плочки. Плочките са следствие от тези намалени подкожни мазнини, но само при наличието на развита мускулатура. Така че не се притеснявай, плочки без да искаш няма да направиш. Оправи си храненето и ще изгориш мазнините.
Колана за потене е голяма глупост. Потта е вода, а не мазнини. Колкото повече се потиш, толкова повече вода пиеш след това и пак се връщаш където си бил. Само дето би могъл евентуално да ти навреди на бъбреците колана.
Всъщност, той и моя корем става на “гъсеница” (много ме кефи как звучи това), ама не ми се вижда да е толкова фатално. Да не е проблема от самовнушение нещо?
Мнението беше редактирано от G33K на 05.07.08 10:11.
Ми може и аз да си мисля че е голям защото другите казват че не е благодаря все пак.А ако правя коремни през ден без кардио и не ям тестени изделия и слатки може ли да има поне малко полза?