С кого от потребителите да направим интервю?

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от jalokin на 22.06.08, 19:32:

казано от D3BEP на 16.03.08, 03:10:

Пичове,
Използвам момента да ви благодаря на всичките за голямия интерес към интервю с мен. Направо не можах да повярвам, при условие че от години съм потребител с позатихнали функции.

:) Не всички мислят така май. Нещо интересно се заформи с Милко там. Иначе пичове като теб са най-ценните тук. Даже ти си един от най. По мой наблюдения има доста хора във форума със знания и най-важното опит, но не споделят ли, нямат време ли, не знам. Дори и да кажат нещо, то е лаконично и не достатъчно. А ти често пишеш големи и изчерпателни постове с много полезна информация в тях.
Поздрави и евала, за което!!!

:) и др-те да не се услушват, ми да се вземат в ръце. :)

Благодаря ти за топлите думи. Винаги е имало поне няколко по - най - от мен, а и моите виждания са спорни. Но да не казвам имена, да не става реклама, ама всички ги знаете.

Честно казано аз самият не мисля, че съм за интервю в момента. Нито културистично, нито силово тренирам като хората, нищо... Съгласих се щото много хора писахте тук и Митко ми предложи, пък и ей тъй, малко от тщеславие.

Милко... той е друг пиниз. Той мене най - много “обича” ама далеч не само аз от bb-team съм членувал в неговия форум и съм си тръгнал... Тъпо, щото вече 4 години оттогава гоним. Явно само фитнес терапия не стига за здрава психика.
Милко има горе долу сносна физика, снимана в списание “Ева”.
Ако ходите в неговият форум ви препоръчвам Галя - наистина е чела и разбира, макар да е чела с очила с голям uv филтър... Новите звезди там честно казано не ги познавам.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 22.06.08 19:54.

PS. Я и аз да влеза малко в ролята на потребител.
Владо, Митко, вие защо не давате интервюта бре :) Какво като сте от екипа! Владо е изписал половиният сайт, а хората не го познават. За Митко пък да не говорим... Калоян също отдавна работи по каузата!
Ако не можете сами да си зададете въпросите, кажете, ние ще ви ги задададем  :-)  Не се крийте, ей :)

Една от краткосрочните идеи е да пуснем тема във форума, където да задавате въпроси към нас самите, не толкова от организационен характер (макар да не съм сигурен до каква степен може да се разделят темите). Дали ще се получи като интервю, зависи от активността на потребителите. :)

23.06.08
07:18

казано от D3BEP на 22.06.08, 19:52:

Милко има горе долу сносна физика, снимана в списание “Ева”.

:) Става вече спам. Ама...
Не знам дали съм ги виждал, ама той е друга птица, 80кг ли беше? Не помня. Разбиранията на посетителите тук са други. Той казва, че е с 5% body fats. Вижданията ми са идентични- смисъл сила+функционалност само че при мен без значение е визията, но още ме дърпа малко и към културизма... Иначе сигурно са добри снимките :)

едит : За Владо и Митко да се стягат, на всички ни ще е интересно.

Мнението беше редактирано от jalokin на 23.06.08 07:19.

Да, стига спам в темата, моля. :)

Димитър Михайлов аз мисля, че би било интересно на читателите да прочетът една голяма и интересна статия за развитието на сайта през всичките му тези 10 години път.С имена дати и снимки, доколкото виждам още из интернет се мяркат негови стари версии.Сигурно не само за мен би било интересно да видим как сайта е дърпал през годините и как е изменял визията си многократно.Как е приобщавал все по млади хора към този невероятен спорт.

Ще, нека станат само 10 години. :)

казано от Димитър Михайлов на 28.06.08, 17:29:

Ще, нека станат само 10 години. :)

Поне ни разкриите официалния рожден ден на сайта :) За да знаем кога може да си позволим по парче торта и чаша диетична кола :).

12 септември 99, ако се не лъжа. Митко беше споменал, че е точно след 11-ти септември :)
Догодина чакаме годишнина, торта и коктейл! Подаръци за всички, а за Митко и Владо - шапчици с гирлянди :)

ПП. Иван Шишманов също отдавна трябваше да даде интервю, да не се прай!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 28.06.08 18:09.

казано от D3BEP на 28.06.08, 18:07:

12 септември 99, ако се не лъжа. Митко беше споменал, че е точно след 11-ти септември :)
Догодина чакаме годишнина, торта и коктейл! Подаръци за всички, а за Митко и Владо - шапчици с гирлянди :)

ПП. Иван Шишманов също отдавна трябваше да даде интервю, да не се прай!

Идеята за парти е доста добра, събиране на всички които по един или друг начин са съдействали за съществуването на сайта.Ако не ме лъже паметта по едно време веднъж седмично имаше подобни партита :) (да не си ровя компа за снимки :)).А за интервюто, все още няма нормална причина за подобно нещо.

Е кък да няма ве човек. От толкова години помагаш, толкова материали с инаписал и информация си дал за работата, с колко потребители има интервюта ти сега се правиш. Нямало причина.
Щом с мене може да има, ти не знам защо скромничиш.

28.06.08
20:18

Идеята за партито е страшна. Малко остана :D, иначе искам да прочета интервю от emzo : )

Мисля че никой не спомена tpd, а да си имаме уважението - с нас е от мнооого години и е изписал буквално хиляди мнения,

04.07.08
21:27

Искам интервю с емзо, Иван Шишманов, Дзвер

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 04.07.08 21:44.

BU

04.07.08
22:29

А що не спрете да ги питате все едно и също?Само докато прочета въпросът и ме домързява да продължавам...

FZ

05.07.08
09:35

Наистина не лоша идея да се сменят въпросите  :)
Защо задавате на всички едни и същи въпроси ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.07.08 09:37.

Мисля, че този въпрос беше дискутиран преди време - форматът на интервютата ни е широко приет сред медиите и може да го видите на доста други места. Целта е да представим начина на мислене на различни хора в стандартна ситуация. Въпросите ще ги променим с поставянето на друг случай, който да бъде предмет на интервюто.

В този ред на мисли ... чувствайте се свободни да зададете своите въпроси, които да включим във “втората версия”. :)

И друга молба - моля да не пускате предложения за интервю с хора, които вече са интервюирани.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 05.07.08 09:45.

На кои други места?

FZ

05.07.08
09:59

казано от Димитър Михайлов на 05.07.08, 09:45:

В този ред на мисли ... чувствайте се свободни да зададете своите въпроси, които да включим във “втората версия”. :)

А от къде да знаем на кого да задаваме въпроси ?

05.07.08
10:44

Може да направите интервюта с диференс и Калоян Янкулов.Двамата съчетават интелигентност и добри спортни резултати за тяхната възраст.Имат хъс и постоянство за нещата с които се занимават.Комуникативни са и умеят да общуват с другите.Избягват споровете и скандалите.Интервюто в тоя вариант е много добро.Защо да се променя?Нека чуем разни мнения за едни и същи проблеми.

С вчерашната дискусия се роди една идея, над която ще направим разработка. Хубаво е, когато има конструктивност. :)

06.07.08
14:37

А защо не направите един вид “интерактив” т.е. - пуска се тема “Интервю с Еди Кой си” - в тази тема всички участници на форума задават въпросите на които им би било интересно да получат отговор от въпросното лице. До няколко дни темата е затворена въпросите са изпратни на Х.Х. т той им отговаря. Струва ми се по-интересно тъй като въпросите ще са много разнообразни и всички ще участват...

HeartCore, благодаря ти за предложението - до известна степен е част от предния ми пост. :)

18.07.08
19:10

Аз също бих прочела с интерес интервю с Калоян Янкулов. Личи си, че чете много и различни източници на информация и има представа от неща, извън догмите на спортното хранене/трениране.

21.07.08
20:23

дайте едно интервю с един от най-големите ентусиасти- аматьори - якия бик.

Мнението беше редактирано от BOR на 22.07.08 09:23.

Мой приятел чете няколко интервюта от този форум и беше учуден, че всички въпроси са еднакви. Във форума, които той посещава, отново потребителите избират интервюираните, но и избират въпросите. Така всяко интервю е уникално и интересно. Идеята си струва размисъла.

Това ще е вероятно следващата “версия” на интервютата. Мислено е, но има няколко на пръв поглед невидими проблеми, с които е необходимо да се преборим, за да има успех.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 22.07.08 06:06.

22.07.08
07:08

Направете с ЗобДог и Тео.

Културистите от гохарда :) Все си мисля, че интервю с тях би било по - добре да има друга насоченост.

FZ

22.07.08
09:20

казано от Dalgia на 22.07.08, 07:08:

Направете с ЗобДог и Тео.

Аха и аз искам

Интервюта още ще има ли или засега не?

Ще, но с по-различен формат. Вслушваме се в потребителското мнение и обновяваме концепцията.

FZ

25.11.08
13:02

казано от Георги Гайдов на 25.11.08, 12:20:

Интервюта още ще има ли или засега не?

Жорка виж тука какво пише
http://bbteam.uservoice.com/pages/general/suggestions/filter/completed

03.03.09
02:55

Ще има ли скоро интервю-та? :)

10.03.09
17:03

защо не направите интервю с kazz

25.03.09
14:21

Предлагам да направите интервю с Венцеслава Атилова и с Ива Павлина. Тоест.. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е!!  :)

Мнението беше редактирано от maria на 16.05.09 10:19.

25.03.09
19:06

аз предлагам с Vic и с мен...:)))))))

16.05.09
10:19

И с Лимка!!

16.05.09
20:10

Правете с Vic, Alexander Marinov и Стоянчо :) ;) :P

16.05.09
20:14

казано от Petar Cholakov на 16.05.09, 20:10:

Правете с Vic, Alexander Marinov и Стоянчо :) ;) :P

Със Стоянчо има ;) С 2 ръце съм за Вик и Сашко !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1