22.07.08
18:36
здравейте хода на работа и нямам никакво време за фитнес права си коремни преси във нас и повдигане на краката от легнало положение какво бихте ми препоръчали да си стегна корема и евентуално да направя плочки имам малко мазнина бихтели ми казали какви упражнения точно да правя нещо като домашна тренировка и евентуално някаква диета спрял съм хляба , кюфтетата и още бая работи който съдържат много мазнини и още 1 въпросче тези колани който рекламират дали помагат ? мисля да съчетая тренировката с едно от тези коланчета и ако помагат кой точно :)
Мерси много предварително !
22.07.08
19:03
Не си купувай коланчета,отрязвай си само въглехиратите,сладкото.Повтарям,не си купувай колан,те са безполезни. :)
казано от DeadManWalking на 22.07.08, 19:03:
Не си купувай коланчета,отрязвай си само въглехиратите,сладкото.Повтарям,не си купувай колан,те са безполезни. :)
сладко не ям спрял съм го... понякой път си угаждам с 1 сладолетче и газирано не пия само минерална вода... нещо друго ?
Не е само до упражненията, трябва да си прегледаш менюто и да направиш някои корекции. Направо може да постнеш примерния ти прием на храна за 1 ден.
22.07.08
23:02
Без промени в хранителния режим,за плочки забрави.Помисли за НВД,за кардио,за увеличаване на приема на протеин,било то чрез добавки или не.А що се отнася до упражненията...Има хиляди показани примерни.
храните както казах съм ги ограничил със тази нвд бихтели казали някакви продукти който да ям ? за кардио нямам време на работа съм от 7 до 5 и там си права тренировката като ми минават по 3-4 тона на ден меса и тем подобни имам време само за коремни преси и още някое упражнение в нас
23.07.08
18:19
За да не отварам нова тема може ли само да ми кажете до каква степен трябва да орежа въглехиратите защото съм чел някаде тук че не трябва да се спират напълно а за слаткото ми е ясно. Иначе имам велоергометър и си въртя по 20км през ден правя 5 сери по 50 коремни пак през ден.
exP няма как да се обясни всичко необходимо за да контролираш външния си вид. Нещата са много по - сложни от това просто да не ядеш определени храни или да си купиш колан, това си е цяла наука и е предмет на книги. Както няма как да ти се обясни химията примерно с две изречения така е и с това. На първо време ти трябва разбиране че ще направиш жертви, желание за промяна, голямо упорство и много четене. Ако беше толкова лесно да се сетиш че искаш да имаш плочки да ти дадат няколко съвета и да щракаш с пръти болшинството от хората по улиците щяха да изглеждат като модели а не като излезли от военнопленнически лагери. Ако имаш дисциплината, желанието и търпението започвай да търсиш сериозна литература по въпроса, ако ли не примири се с постепенното напълняване.
Спираш сладкото
Спираш боклуците ( чипсове, кроасани, сандвичи, целият щанд със захар в магазините )
Спираш безалкохолното
Спираш тестените изделия
Носиш си ядене на работата от вкъщи, което си приготвяш вечер, вместо да гледаш тъжни новини.
Заклещваш краката под гардероб или диван. Сгъни кърпа и я сложи върху пръстите на краката, ако те убива. Правиш 3 х 20 ( или по-малко, ако не можеш ) крънчове. Това е крънч - http://youtube.com/watch?v=TKg_cdwq9l4
След това се обръщаш, хващаш дивана / гардероба на широк хват с ръце, изпъваш тялото и започваш да вдигаш краката във въздуха. Правиш три серии вдигане на краката. И така всяка вечер.
Ако намериш ден, когато да правиш кардио ( тичане ), ще бъде още по-хубаво.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ Прочетете това, emzo се е постарал и обобщил нещата.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.07.08 11:15.
24.07.08
15:02
Още едно упражнение за корем - качваш краката на леглото и лягаш на земята, така че бедрата да са ти перпендикулярни на пода (т.е. успоредни на височината на леглото). И правиш така коремните преси. Никога не съм вярвал, че влиза така добре, в Австрия имаме специален такъв уред (не знам за в БГ) и от него съм взаимствал идеята 3х30- серии, ако са ти леки, взимаш тежести (ама това се подразбира).