Корем в домашни условия

22.07.08
18:36

здравейте хода на работа и нямам никакво време за фитнес права си коремни преси във нас и повдигане на краката от легнало положение какво бихте ми препоръчали да си стегна корема и евентуално да направя плочки имам малко мазнина бихтели ми казали какви упражнения точно да правя нещо като домашна тренировка и евентуално някаква диета спрял съм хляба , кюфтетата и още бая работи който съдържат много мазнини и още 1 въпросче тези колани който рекламират дали помагат ? мисля да съчетая тренировката с едно от тези коланчета и ако помагат кой точно :)

Мерси много предварително !

BU

22.07.08
19:03

Не си купувай коланчета,отрязвай си само въглехиратите,сладкото.Повтарям,не си купувай колан,те са безполезни. :)

22.07.08
19:29

казано от DeadManWalking на 22.07.08, 19:03:

Не си купувай коланчета,отрязвай си само въглехиратите,сладкото.Повтарям,не си купувай колан,те са безполезни. :)

сладко не ям спрял съм го... понякой път си угаждам с 1 сладолетче и газирано не пия само минерална вода... нещо друго ?

22.07.08
21:13

Не е само до упражненията, трябва да си прегледаш менюто и да направиш някои корекции. Направо може да постнеш примерния ти прием на храна за 1 ден.

22.07.08
23:02

Без промени в хранителния режим,за плочки забрави.Помисли за НВД,за кардио,за увеличаване на приема на протеин,било то чрез добавки или не.А що се отнася до упражненията...Има хиляди показани примерни.

23.07.08
15:11

храните както казах съм ги ограничил със тази нвд бихтели казали някакви продукти който да ям ? за кардио нямам време на работа съм от 7 до 5 и там си права тренировката като ми минават по 3-4 тона на ден меса и тем подобни имам време само за коремни преси и още някое упражнение в нас

23.07.08
18:19

За да не отварам нова тема може ли само да ми кажете до каква степен трябва да орежа въглехиратите защото съм чел някаде тук че не трябва да се спират напълно а за слаткото ми е ясно. Иначе имам велоергометър  и си въртя по 20км през ден правя 5 сери по 50 коремни пак през ден.

23.07.08
19:06

exP няма как да се обясни всичко необходимо за да контролираш външния си вид. Нещата са много по - сложни от това просто да не ядеш определени храни или да си купиш колан, това си е цяла наука и е предмет на книги. Както няма как да ти се обясни химията примерно с две изречения така е и с това. На първо време ти трябва разбиране че ще направиш жертви, желание за промяна, голямо упорство и много четене. Ако беше толкова лесно да се сетиш че искаш да имаш плочки да ти дадат няколко съвета и да щракаш с пръти болшинството от хората по улиците щяха да изглеждат като модели а не като излезли от военнопленнически лагери. Ако имаш дисциплината, желанието и търпението започвай да търсиш сериозна литература по въпроса, ако ли не примири се с постепенното напълняване.

23.07.08
21:20

Спираш сладкото
Спираш боклуците ( чипсове, кроасани, сандвичи, целият щанд със захар в магазините )
Спираш безалкохолното
Спираш тестените изделия
Носиш си ядене на работата от вкъщи, което си приготвяш вечер, вместо да гледаш тъжни новини.

Заклещваш краката под гардероб или диван. Сгъни кърпа и я сложи върху пръстите на краката, ако те убива. Правиш 3 х 20 ( или по-малко, ако не можеш ) крънчове. Това е крънч - http://youtube.com/watch?v=TKg_cdwq9l4
След това се обръщаш, хващаш дивана / гардероба на широк хват с ръце, изпъваш тялото и започваш да вдигаш краката във въздуха. Правиш три серии вдигане на краката. И така всяка вечер.

Ако намериш ден, когато да правиш кардио ( тичане ), ще бъде още по-хубаво.

24.07.08
11:15

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ Прочетете това, emzo се е постарал и обобщил нещата.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.07.08 11:15.

24.07.08
15:02

Още едно упражнение за корем - качваш краката на леглото и лягаш на земята, така че бедрата да са ти перпендикулярни на пода (т.е. успоредни на височината на леглото). И правиш така коремните преси. Никога не съм вярвал, че влиза така добре, в Австрия имаме специален такъв уред (не знам за в БГ) и от него съм взаимствал идеята 3х30- серии, ако са ти леки, взимаш тежести (ама това се подразбира).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1