Въпрос за тренировката..

30.07.08
05:58

Здравейте, искам да ви попитам сега лятото когато нямам възможност да се храня добре,по-добре да правя по-лекички тренировки нали??

30.07.08
07:23

Най-добре не си търси управдания, а се захващай сериозни с тренировките и се храни както трябва.Това нямам възможност ми звучи малко като управдание ..

30.07.08
09:52

Не е оправдание, просто сега имам малко проблеми с корема и не мога да приемам толкова храна.. ;)

Ами тренирай по твоя преценка тогава. Даже ако искаш почини седмица - две.

GO

30.07.08
10:40

Намали ги до толкова,че да не са нито дълги ,нито интензивни както преди.Това ще те предпази от загуба на маса.

30.07.08
19:30

Тренирай колкото можеш. Сам ще се нагодиш към хранителния режим. Сам усети дали и, ако трябва с колко да намалиш работните тежести или обема на тренировката. Ако издържаш на старото темпо, не променяй нищо.

TI

30.07.08
21:41

Не променяй нищо. Ако обаче мускулната треска се задържа по 3 дни и намаляват работните килограми, тогава можеш да намалиш обема на тренировките. При мен въпреки намалялото ми хранене постиженията си остават и дори ги подобрявам.

30.07.08
22:50

казано от sheeby на 30.07.08, 09:52:

Не е оправдание, просто сега имам малко проблеми с корема и не мога да приемам толкова храна.. ;)

По добре е да се храниш на по - малки порции по - често, ако те разбирам правилно че се оплакваш от голямото количество храна което ядеш наведнъж.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1