30.07.08
05:58
Здравейте, искам да ви попитам сега лятото когато нямам възможност да се храня добре,по-добре да правя по-лекички тренировки нали??
Най-добре не си търси управдания, а се захващай сериозни с тренировките и се храни както трябва.Това нямам възможност ми звучи малко като управдание ..
Не е оправдание, просто сега имам малко проблеми с корема и не мога да приемам толкова храна.. ;)
30.07.08
10:04
Ами тренирай по твоя преценка тогава. Даже ако искаш почини седмица - две.
30.07.08
10:40
Намали ги до толкова,че да не са нито дълги ,нито интензивни както преди.Това ще те предпази от загуба на маса.
Тренирай колкото можеш. Сам ще се нагодиш към хранителния режим. Сам усети дали и, ако трябва с колко да намалиш работните тежести или обема на тренировката. Ако издържаш на старото темпо, не променяй нищо.
30.07.08
21:41
Не променяй нищо. Ако обаче мускулната треска се задържа по 3 дни и намаляват работните килограми, тогава можеш да намалиш обема на тренировките. При мен въпреки намалялото ми хранене постиженията си остават и дори ги подобрявам.
казано от sheeby на 30.07.08, 09:52:
Не е оправдание, просто сега имам малко проблеми с корема и не мога да приемам толкова храна.. ;)
По добре е да се храниш на по - малки порции по - често, ако те разбирам правилно че се оплакваш от голямото количество храна което ядеш наведнъж.