Ширина

12.10.08
07:08

Здравейте.Искам да си направя програма за гърба с упражнения които го разхиряват сега това ми трябва случайно ако някои каже без плътност не е хубав гърба знам ;) съгласен сам но сега от това имам нужда.Сега мисля да правя това

Набирания 4 сери - .....

Гребане с щанга 4 сери

Мечка с щанга тесен хват и хвата е се едно дамбел държиш и гребеш така са дланите 4 серии

Но се чудя дали мечката е за разхиряване защото знам че е за плътност няма ли да е по добре ако правя ако искам разхиряване

Набирания 4

Гребане с щанга 4

Гребане с дамбел 3

Долен скрипец 3

А и искам да попитам за гребане с щанга за разхиряване на гърба как трябва да е хвата над хват или под хват и на широчината на раменете ли или малко по голям :). И ако програмата ми не е правилна моля да ме поправите.И ако може да ми кажете какви упражнения да правя за разхиряване.Благодаря предварително.Поздрави

12.10.08
07:54

Първия вариант е по-добре.Не прави скрипци.Набиранията ги прави колкото можеш по пълни и правилни(пускай до пълно разтягане).Това е общо взето.Другите си ги знаеш.Ако искаш можеш да добавиш една тяга накрая.Няма да можеш да я правиш с максимална тежест обаче все пак е нещо.Разделянето на гърба на ширина и плътност е пълна глупост.Всяко упражнение за гърба разширява и прави масивен (уплътнява).

12.10.08
08:26

Мерси а относно хвата дето питах за гребането с щанга ако може да ми кажеш как да го правя. ;)

12.10.08
12:09

Естествено, че дадени упражнения дават повече плътност а другите повече ширина ! Набирания - колкото по - широк хват, толкова по - добре, гребане със щанга са упражнения, които дават предимно ширина. Гребане с дъмбел, мечка и т.н дават предимно плътност. Първият вариант е по - добър, но задължително сложи и тяга. Освен това мечката след гребането със щанга (според мен) не е удачен вариант. Или едното или другото. За твоите цели по - добре гребането със щанга. При надхват товариш горната част на гърба, при подхват - долната. Всичко това си го пише в сайта - даваш на упражнения за гръб и четеш :)

12.10.08
14:12

Благодаряти много значи ето така ще е ;)

Набирания 4
Гребане с щанга / мечка
Гребане с щанга / мечка

Кое е по добре да е парво като целя ширина и ти намекна май че неможе мечка и гребане да избера едното до колкото разбрах.Тогава с кое упражнение да заменя мечката,или ако може да се правят заедно кое да сложа парво.Поздрави ;)

12.10.08
14:20

Не заменяй мечката.Доколкото знам тя стимулира разтежа на ширина повече.Все пак попрочети още малко.Аз съм не до там компетентен.

12.10.08
16:06

Благодаряти все пак вече реших как ще е ще я оставя ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1