Бицепса ок ама тицепса ...

AL

13.01.05
20:15

Здравеите ...6е жи помоля да ми кажете накратко някои упражнения за трицепса ...4е сам яко закусал с него и искам помо6т.на 16 год сам .172 см висок 65 кг ....руката ми за сведения е 35 см ама нали както ви казвам трицепса ми е мн зле :(хепл плс

X_

13.01.05
20:18

напиши как тренираш?като сплит-дни и мускулни групи,упражнения и серий?
:D и имаше една тема за правописа тук :lol: виж как си сътворил заглавието

15.01.05
15:51

Ами наблегни на основните упражнения (вдигане от лег с тесен хват е доста ефективно) и ще имаш по сериозен разтеж но не претренирай щото както знаеш ефекта е обратен

MO

17.01.05
17:19

Мдам наблегни на тесния хват от лег който прави раката изключително масивна но не забравяй и френското разгъване то също е много ефективно ако го испълняваш правилно...... по голямата част се састой от трицепса такче се захващай!

17.01.05
18:24

С две думи трябва да наблегнеш на дългата глава на трицепса ,тя дава големината му,не казвам че другите две трябва да ги оставиш просто може да дадеш приоритет на дългата със съответните упражнения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1